Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Actuacions de millora al mercat La Mistera de Muro

MILLORES EN EL MERCAT DE MURO
Des de l’Ajuntament de Muro, mitjançant la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, s’han realitzat dues importants actuacions de millora al Mercat Municipal la Mistera.
D’una banda, i gràcies a la Subvenció atorgada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, encapçalada per Rafa Climent, dins de les subvencions en matèria de comerç, consum i artesania, s’ha procedit al canvi de la maquinaria frigorífica de la Càmera de conservació del Mercat amb un cost de 9.545€, subvencionant al 100% per la Conselleria.

D’altra banda s’ha procedit al canvi de les 14 lluminàries del interior del Mercat a tecnologia Led i s’ha millorat la il·luminació dels accessos al Mercat, per tal de aconseguir un estalvi energètic. Aquesta actuació s’ha cofinançat amb la Subvenció de l’Excma. Diputació d’Alacant, dins de la convocatòria de subvencions a Ajuntaments per al Pla de Modernització de mercats Municipals, amb una aportació de 5.000€ i una aportació Municipal de 4292,80€, el que fa una inversió total de 9292,80€.

Una altra actuació realitzada per l’Ajuntament de Muro al Mercat va ser l’adequació de una de les parades, amb una inversió de 4.558,07€ per tal de poder adjudicar-la al pròxim procediment de licitació de les parades, i que de moment s’utilitzarà com espai de joc per als menuts.
Segons la Regidora de Promoció Econòmica Carolina Iváñez, «estem apostant contínuament per el Mercat Municipal la Mistera, donant-los el nostre suport a activitats com «El Tardeo» i amb aquestes actuacions i millores tècniques aconseguim mantindre un mercat més modern i energèticament més eficient, i continuarem realitzant més millores. Hem d’apostar per el comerç local i de proximitat, com un dels motors de l'economia local.»

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid