Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Accessibles els passos de vianants de l’avinguda del Ferrocarril de Cocentaina

Avda. el ferrocarril de cocentaina sera mes accesibleL'Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria d'Obres i Serveis, ha adjudicat els treballs d'adequació i millora dels passos de vianants ubicats a l'avinguda del Ferrocarril del municipi. Aquests treballs s'emmarquen dins de la línia encetada per aquest ajuntament per a fer els carrers i vials de Cocentaina accessibles per a totes les persones.

El projecte, què avança a bon ritme i està a punt de finalitzar, té un cost total de 12.000 euros i ha sigut portat avant per una empresa local. Els treballs han consistit, bàsicament, en ampliar les rampes existents i millorar la seua pavimentació. A més, cal assenyalar que hi ha programada una segona fase per al 2018 en què es completarà la resta de l'avinguda que ara haja quedat pendent de millora.

El projecte actual pretén reformar aquells vials que, per la seua antiguitat, no compleixen les normes d'accessibilitat, principalment pel que fa als passos de vianants.
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid