Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors

L'Ajuntament de Cocentaina ha aprovat una ambiciosa intervenció per a recuperar i posar en valor el llavador ubicat al Pla de la Font del municipi. Aquesta mesura s'emmarca dins dels Pressupostos Participatius contestans i agafa el testimoni d'un projecte iniciat a principis d'aquest mateix any des de la Regidoria d'Obres.

La inversió prevista per a portar avant les diferents actuacions serà assumida íntegrament pel consistori local i ascendeix als 65.000 euros.
Per a l'elaboració del pla de recuperació s'han recollit les propostes i aportacions veïnals i s'han adaptat al projecte més adient, sempre respectant l'estat i les característiques inicials d'aquesta tradicional estructura contestana. Entre les actuacions previstes trobem la recuperació de les dos cobertes amb un tractament especial de la fusta, diferents actuacions de manteniment en les manises de les parets, l'habilitació de vies per a desviar l'aigua i així poder netejar més fàcilment el fons del llavador, així com la  impermeabilització total.

També s'ha previst la col·locació d'unes noves baranes, que aporten una major seguretat als vianants, especialment els més menuts.
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid