Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Muro inicia un projecte de modernització per mitjà de la implantació de l’APP municipal

NOVA APP AJUNTAMENT DE MURO
L'Ajuntament de Muro en col·laboració amb l'Àrea de Modernització de la Diputació d'Alacant inicia un projecte de modernització per mitjà de la implantació de l'APP municipal (MunicipApp).
MunicipApp és una aplicació que ha sigut creada per la Diputació d'Alacant i que permet obtindre informació útil i actualitzada sobre els diferents municipis de la província d'Alacant.

Els tècnics municipals de l'Ajuntament s'encarreguen de donar-li el contingut periòdicament.
Esta APP oferix dades com la guia de carrers complets, punts d'interés, notícies, esdeveniments, informació turística, farmàcies de guàrdia... A més, compta amb una ferramenta de participació ciutadana per la qual l'usuari pot avisar de possibles incidències per a que el departament corresponent les atenga.

El regidor de Noves Tecnologies Eli Pérez ha presentat l'APP junt amb el tècnic d'informàtica de l'Ajuntament i recorda que si hi ha algun establiment que no hi apareix que es posen en contacte amb el departament.
MunicipApp disposa de versió per a les dos principals plataformes mòbils: Android i IOS.
Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid