Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Èxit de participació al I Concurs de Curts de Cocentaina

La regidora de Participació Ciutadana, Mireia Estepa, compartia les bases del concurs amb tots els centres educatius del poble perquè ho feren arribar als xiquets i xiquetes, públic a qui anava dirigit el concurs. L’únic centre que va participar va ser l’IES Pare Arques, que a través dels seus professors Roderic Ortiz i Antoni Barceló, animaven a 72 joves de 3r i 4t de l’ESO a presentar-se al concurs.

Mireia Estepa, es mostrava a la gala molt contenta amb la gran acollida del 1r concurs i agraïa l’alta participació: «que 72 joves del nostre poble s’hagen implicat al concurs ens demostra que per a elles i ells és important tindre veu en les decisions de Cocentaina i això és una magnífica senyal. A més, els curts estan treballadíssims i al jurat ens ha costat decidir perquè hi ha molts vídeos dignes de campanya publicitària, totes i tots mereixen un gran reconeixement». El curt guanyador que serà l’encarregat de protagonitzar la campanya publicitària de difusió de la Participació Ciutadana és el protagonitzat per Álex Garrido Cortés i Yue Casanova Richart, alumnes de 4t de l’ESO.
Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid