Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

FESTES AL BARRI ZONA NORD ALCOI

DEL 16 AL 24 DE JUNY

DIVENDRES 16 DE JUNY
18:00h. INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE PINTURA dels membres del curs de pintura d’Aprenguem Junts.
Dies d’exposició del 17 al 23 de juny de 18h a 21h. Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20
22:30h_Tots al CINEMA amb la pel•lícula “EL VIAJE DE ARLO”.
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.

DIES 16, 17 I 18 DE JUNY
“DANSA BALLET AL CARRER TEODOR LLORENTE”
19:30h ACTUACIÓ DEL GRUP DE DANSA DE RAFA FELIPE I VERONICA FELIU. Lloc_Carrer Teodoro Llorente

DIA 17 DE JUNY
19:30h ACTUACIÓ DEL GRUP DE DANSA A3-B i B GABRIEL AMADOR. Lloc_Carrer Teodoro Llorente

DIA 18 DE JUNY
19:30h ACTUACIÓ DEL GRUP DEL CENTRE DE DANSA DE MAYTE PONSODA I ALICIA MONTAVA.
Lloc_Carrer Teodoro Llorente

DISSABTE 17 DE JUNY
“NIT JOVE”
22:00 ACTUACIÓ GRUPS ALCOIANS “TANKATS” I “SANG D’ORXATA”. 
Grups d’estil rock, que naixen amb motius semblants al voltant dels instituts on estudien. TANKATS en el tancament l’any 2012 per les retallades i SANG D’ORXATA per que s’avorrien als patis. El trobament d’ells dos esdevé a La Nave de Max. Esperem que els jovens pugau gaudir de la seua musica. 
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.

DIUMENGE 18 DE JUNY
09:00h_ CAMPIONAT DE PETANCA “MELÉ” als terrenys de la Plaça d’Al-azraq, esmorzar de “coca en farina i tomaca”. Organitza el Club Boles Alcoi i l’Associació de Veïns. (Inscripcions a partir de les 08:30h).
11:30h_ VOLTA CICLISTA ALS BARRIS. Inscripció des de les 10:30h en la seu de l’Associació. Finalitzada la volta tornarem a l’Associació  i sortejarem regals entre els participants. Organitza Unió Ciclista d’Alcoi i l’Associació de Veïns.
Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20
20:00h_SAINET “UN COLUMBARI DE PROFIT” de Francisco Barchino. Grup de teatre EL LLAVADOR. INTENVENDRAN: CLAUDIA Claudia Creiado-HECTOR Masià-CHERONIMA Maria López-PEPITA Julia Navarro-AMPARITO Mª Carmen Juárez-PASCUALO Chesco Llorens-CHIMO Jordi Ruiz-VISANTICO Bryan Fernández-CRISOSTOMO Enrique llàcer-MUNTATGE Ximo Criado i Jorge García-REGIDOR Jorge Garcia- APUNTADORA Aitana Llorens i Cristina Valero-DIRECTOR Remigio Domenech. Tots ells agrupats, amb l’iniciativa que va llançar la proposta “l’Associació de Veïns de Batoi”
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.
 
DILLUNS 19 DE JUNY
19:30H_ ACTUACIÓ DELS ALUMNES de CP Miguel Hernández, Col.legi José Arnauda, Col.legi Esclaves, Salesians Juan XXIII i de l’Estudi de dança Maite Ponsoda.
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer. 

DIMARTS 20 DE JUNY 
19:30H_ CONCERT DE POLS I PUA a càrrec dels alumnes d’Aprenguem Junts. Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20.
19:30h_ Presentació del llibre “LA DESTRUCCIÓN DE LA CIUDAD” a càrrec del Autor JUAN MANUEL AGULLES MARTO. Premi Assaig-Editoria catarata 2017. Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20

DIMECRES 21 DE JUNY
08:00h_”PLANTÀ DE LA FOGUERA” a la Plaça de la Foguera.
Foguera realitzada durant tot l’any pels membres foguerers de l’Associació.
20:30h_ TARDE FLAMENCA 
Organitza La Casa d’Andalusia D’Alcoi. Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.

DIJOUS 22 DE JUNY
19:30H_BALLS DE SALÓ i balls infantil i juvenil dels alumnes d’Aprenguem Junts a càrrec de Noel Barroso. 
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer. 

DIVENDRES 23 DE JUNY
DIA CENTRAL DE LA SETMANA
 19:30h_CONCENTRACIÓ DE DISFRESSES al Parc de Caramanxel per a participar en la cercavila animada per la companyia SCURA LA BANDA DEL DRAC, que us conduirà fins l’Amfiteatre Amando Blanquer per posar en escena “MONSTRES”. Espectacle d’animació basat en cançons del món. Els germans MONS són enviats a la terra amb la missió de trobar una explicació del perquè de les reiterades explosions de color que es produeixen en aquest planeta. Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.
21:30h_SOPAR DE CABASSET a la seu de l’Associació de Veïns per a participar a les 23:30h en la cercavila amb torxes i dolçainers “EL REBUIG” que ens conduirà fins a la foguera per l’Avinguda de la Hispanitat.
Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20
0:00h_CREMÀ DE LA FOGUERA. Tots reunits al voltant de la foguera li botarem foc. LLoc_Plaça de la Foguera.

DISSABTE 24 DE JUNY
21:00h_L’OLLETA AL CARRER, sopar de germanor al carrer de l’Associació.
Podeu retirar els tiquets del 12 al 15 de Juny de 18:00h a 20:00h en la seu de l’Associació de Veïns al preu de 6€ soci 9€ no soci, hi haurà un menú infantil que consistirà en “montaditos”, papes, cacaus i beguda a preu de 2€. (Qualsevol dubte podeu cridar al telèfon del responsable Alvaro Tomás 634430230) 
23:30h_ENTRAETA POPULAR.  En l’entradeta pot participar tothom. Inscriu-te al comprar el ticket de l’olleta.
Itinerari de l’entradeta_c/Ausiàs March (mercat)_c/Tarrasa_Avinguda de la Hispanitat_Sabadell fins al pont de l’amfiteatre on finalitzarà. Seguidament petit castell de foc d’artifici desde el mateix pont. 

L´Associació de Veïns es reserva el dret de modificar el programa si ho considera oportú.

EL COMERÇ DE LA ZONA NORD COL·LABORA EN LA SETMANA DELS BARRIS IMPRIMINT ELS TICKETS DEL SOPAR DE L’OLLETA.  AQUELL QUE FAÇA UNA COMPRA SUPERIOR A 30 EUROS EN ELS COMERÇOS ASSOCIATS PRESENTANT EL TICKET OBTINDRÀ UN DESCOMPTE DEL 10%.

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid