Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

CARNESTOLTES EN MURO

CARTELL CARNESTOLTES MURO 2018
La elecció del cartell és el punt de partida del Carnestoltes de Muro, que enguany se celebrarà el pròxim dissabte 10 de Febrer. Aquest any el guanyador del primer premi, dotat amb 550  euros, ha estat Juan Diego Ingelmo Benavente de la localitat de Burriana, per la seua obra “Festa”.

Com de costum, el passacarrer començarà des de l’Avinguda d’Alcoi a les 19:00h. del dissabte i farà el mateix recorregut que les entrades de Moros i Cristians.
Un any més s’ha preparat el concurs de disfresses amb els següents premis: un primer premi dotat amb 325 euros, segon premi dotat amb 225 i tercer premi amb 170 euros i a continuació discomobil a la Carpa del Matzem amb Santi Mataix.

A la desfilada hi participaran 3 batucades, carrosses, i els ballets locals d’Ahinoa Font, Mapi Molto i Elena Tudela que animaran la desfilada del gran Carnestoltes de Muro.
Des de l’Ajuntament conviden a tothom a participa-hi i gaudir d’un dels millors carnestoltes de tota la Comunitat ValencianaCONDICIONS GENERALS
El pròxim dia 10 de febrer de 2018 tindrà lloc el Carnestoltes a Muro. 
Enguany se celebrarà el XIII Concurs de Carnestoltes que estarà compost per un primer premi dotat amb 325,00 euros, un segon premi dotat amb 225,00 i tercer premi dotat amb 170,00 euros.
L’eixida serà des de l’avinguda d’Alcoi/carrer de la Bola a les 19.00 h. i acabarà a la plaça del Matzem, on tot seguit es lliuraran els premis.
En la desfilada NO està permesa l’eixida d’animals.
A.- Qui vulga participar en el concurs de carnestoltes, en la desfilada a peu, s’haurà d’inscriure prèviament a l’Oficina de Turisme, fins a les 14.00 h del dia 7 de febrer de 2018.

B.- Qui vulga participar en la desfilada i/o en el concurs amb carrosses, altres elements amb motor o amb objectes de grans dimensions sense motor s’haurà d’inscriure prèviament a l’Oficina de Turisme, fins a les 14.00 h del dia 7 de febrer de 2018, i aquests hauran d’estar degudament assegurats tant de danys a tercers com de responsabilitat civil, i és obligatori acompanyar a la sol·licitud la fotocòpia de l'assegurança, ja que si no es fa, no es tindrà permís per a desfilar.
C.- L'Ajuntament aportarà l’equip de so (fins a un màxim de 10 unitats) a les associacions o grups de particulars que tinguen contractada una carrossa per a la desfilada del carnestoltes amb les característiques següents:
• Tractor amb remolc amb un mínim de 4 metres i màxim de 7 m. de llargària, i un màxim de 2,5 m. d’amplària (sense comptar el mateix tractor).
• Plataforma autopropulsada (vehicle incorporat a la plataforma) amb un mínim de 4 m. i màxim de 9 m. de llargària, i un màxim de 2,5 m. d’amplària.
• Es recomana que el format de la música siga en un reproductor MP3, MP4 o mòbil, excepte reproductors de disquets.
D.- A més a més, a totes aquelles associacions o grup de particulars que tinguen un equip de so, l'Ajuntament els aportarà la carrossa sense el tractor i tractorista (fins a un màxim de 12 unitats), excepte les plataformes autopropulsades.
Característiques de l´equip de so:
• L’equip de so ha de tenir entre 1500 – 2000w o més amb 2 o 4 altaveus i amb generador de 3500w o més.
•  Es recomana que el format de la música siga en un reproductor MP3, MP4 o mòbil, excepte reproductors de disquets.
E.- Quedaran excloses de gaudir d’aquestes condicions les empreses privades en les quals es faça promoció i publicitat.
Les sol·licituds hauran de presentar-se fins les 14.00 h del 7 de febrer de 2018, per tal que hi haja una millor organització, i aquestes es regiran rigorosament per ordre d’entrada a l’Oficina de Turisme, per a poder gaudir d’alguna de les ajudes que s’ofereixen. Els participants inscrits en el concurs i en la desfilada que s’especifiquen en els apartats A, B, C i D quedaran sotmesos a les normes que l’organització puga demanar després d’acceptar la seua inscripció. Així mateix, l’organització tindrà ple dret de desestimar les instàncies que no complisquen les condicions establides.
Demanem la vostra col·laboració pel bé i seguretat de tots. Moltes gràcies.
Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid