Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

MOSTRA DE TEATRE D'ALCOI

 

DEL 26 DE MAIG A L'1 DE JUNY

La fira escènica professional valenciana, la Mostra de Teatre d’Alcoi arriba enguany a la seua vint-i-huitena edició amb una programació farcida de novetats i molt diversa en gèneres, formats i procedències de les propostes escèniques. Entre el 26 de maig i l’1 de juny, vint-i-tres companyies, de huit comunitats autònomes (amb àmplia presència valenciana), ompliran de treball i experiències sales i carrers de la ciutat.

Enguany, els espais de la Mostra s’amplien en el cas de les companyies de carrer al Passeig Cervantes i a la Placeta Ferrandiz i Carbonell, a més de la Plaça de Dins. Això permet la incorporació de dos espectacles itinerants i també dos musicals de gran format a l’aire lliure, per a les vesprades i nits dels dies 30 i 31 de maig. El Teatre Calderón albergarà una important aportació de la Dansa més recent, amb muntatges reconeguts i premiats de Maduixa, Sol Picó i Fernando Hurtado, mentre que el teatre de text ens farà retrobar-nos amb el clàssic Moby Dick i amb la actualitat social de «Els nostres».

MOSTRA TEATRE ALCOI

 

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid