Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

Nova edició de “Ontinyent al carrer”

ONTINYENT AL CARRERUn “Cel de colors” amb més de 15.000 tires tèxtils decorarà aquest mes de maig el carrer Martínez Valls d’Ontinyent, on tindran lloc nombroses activitats durant els caps de setmana. Serà al marc d’una nova edició de “Ontinyent al carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), que era presentada hui en roda de premsa. 

En ella, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “Ontinyent al Carrer és una iniciativa d’interès per allò que suposa de posar en valor que també som una ciutat comercial. Amb una decoració que a més enguany conjuga la vessant comercial amb la nostra tradició textil, volem seguir animant a veïns i visitants a quedar-se amb nosaltres, continuar sent una capital amable de comarca i animant a totes i tots a gaudir d’una ciutat viva, plena d’activitats i on es pot trobar de tot”, destacava. 
L’alcalde, que agraïa la implicació de les diferents regidories, de les associacions de comerciants i hostelers locals, i de la Comissió 1 del Consell Econòmic i Social (CES) que coordina Amparo Boscá, compareixia acompanyat dels regidors Pablo Úbeda (Política Económica) i Óscar Borrell (Esports), qui donaven detalls de la programació d’activitats que tindrà lloc baix els milers de tires de colors repartides en 175 arcs. 

Úbeda explicava que esta edició, que es desenvoluparà entre els dies 12 i 26 de maig, durà el títol de “Un Cel de Colors”,  ja que, assenyalava, “volem que la gent passetge i gaudisca dels nostres comercos i establiments dins d’un ambient d’alegria i optimisme, coincidint amb l’arribada de la primavera. Per això disposarem d’estes 15.000 tires de colors de teixit non-woven, un material respectuós amb el medi ambient amb el que volem continuar amb la línia d’altres elements decoratius que hem anat emprant els últims anys i que han tingut molt d’èxit, fins al punt que altres ciutats han acabant copiant allò que hem fet”, assenyalava.

Les activitats es van iniciar el passat dissabte 12 de maig a les 18:00 hores al carrer Martínez Valls amb un “Espai per als menuts” amb tallers infantils i animació. 
Dissabte 19 de maig la jornada es dedicarà a “l’Esport al carrer” , amb un espai per als menuts a les 19:00 hores amb exhibició dels clubs esportius de la ciutat d’Ontinyent, i sorteig de material esportiu per als xiquets i xiquetes participants. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “va a ser un moment idoni per traure al carrer els diferents esports que es practiquen a Ontinyent, i ho farem de manera divertida. Fins a 15 clubs locals faran exhibicions i tindran llocs on informar sobre les seues modalitats, i les xiquetes i xiquets participants que els visiten podran anar omplint un ‘passaport esportiu’ que en completar-ho els permetrà participar en sorteigs”, explicava. 

Finalment, dissabte 26 de maig, partint de la nova Plaça de l’EPA Sant Carles (a partir 19:00h) i fins al Carrer Martínez Valls (a partir de les 19.30h), es viurà un “Carnaval de Cloenda” on els més menuts tindran tallers per elaborar disfresses, i es comptarà amb l’acompanyament de la Original Dixieland Sedajazz, una experimentada formació de música dixie valenciana. Al llarg de la campanya les associacions de comerciants prepararan també accions i campanyes complementàries.


Milers de persones gaudeixen de la inauguració de “Ontinyent al Carrer”
Milers de persones omplien el passat dissabte el carrer Martínez Valls d’Ontinyent en la jornada inaugural de ““Ontinyent al Carrer”.
Baix un “cel de colors” cobert per 15.000 tires tèxtils que decoren el carrer, majors i menuts gaudien de tallers infantils, animació i un espectacle itinerant de dansa amb batukada, avantsala  d’una programació que durant les properes setmanes es reprendrà cada dissabte amb més espectacles, tallers, jocs, esports o música. 
L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que acudia a la inauguració junt al coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i una ampla representació de regidores i regidors, destacava “l’interès d’esta activitat “per a posar en valor l’oferta comercial de la ciutat, que supera en densitat a les de les ciutats veïnes, i ser pol d’atracció tant per als nostres habitants com per als d’altres municipis dels voltants, animant-los a gaudir d’una ciutat viva, plena d’activitats i on poden trobar tot allò que necessiten per a les seues compres”, assenyalava. 
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid