Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

FIRA DE SANT JAUME EN ALBAIDA

JULIOL DE 2018
• Dimarts 17 de Juliol 
22:30h. CINEMA A LA FRESCA a les 22:30h. 

• Dimecres 18 de Juliol 
A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, vetlada cultural Terra de Muntanya, amb la presentació del llibre Diania Terra Nostra amb l’actuació d’Andreu Valor, entrada lliure.

• Dijous 19 de Juliol 
A les 22:30h. Al Patí d’Armes del Palau dels Milà i Aragó, Concert de Clarinets a càrrec del Quartet de Clarinets “A TEMPO”, concert que porta per títol “Viatge de València a NewYork”

• Divendres 20 de Juliol 
23:00h. CONCERT INTERCANVI DE DOLÇAINA & TABAL
A les 23:00h. Al Cinema Odeón, concert de Dolçaina & Tabal a càrrec del Grup de Dolçainers i Tabaleters “La Pedrera” i “El Regall” d’Ontinyent.  

• Dissabte 21 de Juliol 
18:00 h. CAMPIONAT DE MOTOCICLISME. 4ª prova de la lliga L.E.M. on els alumnes de les diferents escoles de motociclisme de tota la geografia nacional es reuniran en el Complex del Motor d’Albaida per realitzar l’única carrera nocturna de l’especialitat, més de 100 xiquets/etes participaran d’aquesta cita, entrada gratuïta.
Acte de Coronació de les Regines i Presentació de la Cort d’Honor i dels Festers 
A les 18:15h. CERCAVILA - des del Centre Cultural “Antic Institut” fins a la Plaça Major.
A les 19:00h. ACTE PROCLAMACIÓ a la Plaça Major que dona pas a la presentació oficial dels Festers, mitjançant la coronació de la Regina Major, la Srta. Fani Albert Nácher i la Regina infantil, la Srta. Núria Soler Román i les seues corresponents Corts d’Honor de les festes patronals del 2018. En finalitzar la presentació es realitzarà el: SOPAR DE GALA, al Jardí del Palau dels Milà i Aragó.

• Diumenge 22 de Juliol 
A les 22:30h. A la plaça del Pintor Segrelles, 7ª Edició del Festival de Jazz i altres Músiques –JAZZBAIDA2018- FUN JAZZ PROJECT, a càrrec de JUAN TAMARIT TRIO (Jazz Standards) & OLGA GARCIA + FUNJAZZ  Entrada Lliure.

• Dilluns 23 de Juliol 
A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, nits de MONÒLEGS amb l’actuació de PACO LALUNA. Per a tots els públics.

• Dimarts 24 de Juliol 
A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, CINE D’ESTIU.

• Dimecres 25 de Juliol 
20:30 h. CONCERT DE BANDES JOVES. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, actuació dels membres més joves de les Bandes de Música: Unió Musical d’Albaida “ARANYA” i Cercle Musical Primitiva d’Albaida “GAMELL”. Entrada lliure.
A partir de les 22:30h. el Cercle Musical d’Albaida “GAMELL” farà el seu assaig general al mateix jardí del Palau amb l’entrada lliure 

• Dijous 26 de Juliol 
20:30h. INAUGURACIÓ FIRA 2018 amb cercavila acompanyat pel Grup de Danses “La Vall” d’Albaida i el grup de Xirimiters i Tabaleters “La Pedrera” d’Albaida, que es podrà visitar al llarg de tot el cap de setmana amb espectacles d’animació de carrer.
23:00h. CONCERT CORAL “FRESCA HARMONIA” al Pati de l’Edifici “El Patronato” Entrada lliure.
A partir de les 22:30h. Unió Musical d’Albaida “ARANYA” farà el seu assaig general al mateix jardí del Palau amb l’entrada lliure. 
00:45 h. Nit Jove amb Macro-Disco “IBIZAN SOUND FESTIVAL” al recinte Firal (Tram final de l’Avgda. La Fira) amb: la Macro discomòbil Ibizan Sound Festival.

• Divendres 27 de Juliol 
16:30h. PLANETARIUM al Cinema Odeón. El Planetarium es podrà visitar durant tota la vesprada.
20:00h. “LES NITS D’ESTIU DE JAUME I” RUTA TEATRALITZADA AL CENTRE HISTÒRIC. Més info: 96 238 90 91/ www.valldalbaida.com
22:15 h. FESTIVAL DE BANDES DE MÚSICA al Jardí del Palau dels Milà i Aragó actuaran per aquest ordre: Unió Musical d’Albaida “Aranya” i Cercle Musical Primitiva d’Albaida “Gamell”
01:00 h. Nit Jove amb Macro-Disco “PIRAMIDE” Al recinte Firal (Tram final de l’Avgda. La Fira) 

• Dissabte 28 de Juliol 
01:00 h. Nit Jove amb l’orquestra “BIRD BAND” Al recinte Firal (Tram final de l’Avgda. La Fira) 

• Diumenge 29 de Juliol 
23’00 h. TEATRE AL RAS al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, a càrrec del Grup de Teatre “La Inestable” la representació del sainet valencià:  “VIUDA A MITGES” de Rafael Calvo Cardona. Per a tots els públics i amb un preu de 2 euros.  

• Dimarts 31 de Juliol 
A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, CINE D’ESTIU.
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid