Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

FIRAUTO ONTINYENT 2018

“Firauto" coincidirà amb els dies de celebració de la Fira d’Ontinyent, del divendres 16 al diumenge 18 de novembre de 2018, ambdós inclosos a l’Avgda. Albaida, des del Centre de Salut fins a l’encreuament amb José Iranzo, i el Carrer Jose Iranzo, des d’este encreuament fins a l’Avgda. Manuel Sanchis Guarner, on els seus expositors tindran obert de 10:00h a 22:00h.

L’objecte d’esta activitat és potenciar la participació del sector de l’automoció com un atractiu més de la Fira d’Ontinyent, per promocionar una imatge comercial de la ciutat de cara a l’exterior, i diversificar l’oferta de recursos de la Fira.
Firauto està organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Política Econòmica i Política per a les Persones, amb la col·laboració de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida.

El nombre estimat d’expositors que participen es de 25, aproximadament, en funció de la capacitat de l’espai destinat a l’activitat. 
Per a que Firauto tinga una estètica uniforma, L’Ajuntament d’Ontinyent proporcionarà als establiments participants una carpa tipo “haima” de 25 m2 (5mx5m) i s’encarregarà del muntatge i desmuntatge de les carpes i cartells amb el nom de la tenda per a tots els participants, en format homogeni amb la imatge de la fira.
 
 
FIRAUTO
 
Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid