Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

DIA DE LA DONA

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

ALBAIDA
I Concurs de Grafiti per la Igualtat. Premi de 500€ per al guanyador o guanyadora. Els participants podran inscriure’s al concurs fins al 14 de març. El 20 de març es farà públic el nom del guanyador o guanyadora al tauler d’anuncis i a la pàgina web de l’Ajuntament, i el 29 i 30 de març podrà pintar el grafiti en una paret de l’Espai Jove de 3x3 metres. Bases del concurs: www.albaida.es 

ALCOI
Dimarts 5 de març
19h. Reunió Informativa: Quins motius tenim les dones per fer vaga el 8M?. Club UNESCO, c/Cid, 12 Alcoi
Dimecres 6 de març
21h. Concert SOLEÀ MORENTE. Entrada lliure amb invitació. Es podrà recollir en el «Teatre Calderón» en horari de taquilla. Lloc: Teatre Calderón.
Dijous 7 de març
De 10h a 14h. Exposició «Visibles». Col.lectiu de Dones Artistes del País Valencià. Fins al 27 d’abril. 20.00h. Inauguració 7 de març. 
Tallers didàctics per als centres educatius (primària, secundària i batxillerat). Capella de l’Antic Asil (c/Camí 40).
13h. VIII Carrera Universitària de la Dona. (1'6 Km urbans). A tota la població. Els homes es poden inscriure amb una dona. Lloc: Voltants del Campus. Sortida a la Plaça de Ferrándiz i Carbonell. Inscripcions Gratuïtes: «Servei d’Esports. Edifici Georgina Blanes».
19.30h. Conferència i Col.loqui sobre «Les Dones a la Resistència Antifranquista» a càrrec de Francisco Martínez López "Quico" Club UNESCO, c/Cid, 12 – Alcoi
Divendres 8 de març
12h. Concentració a la Plaça d’Espanya i Lectura de Manifest, seguida de Manifestació per a reivindicar els drets de les dones. Recorregut de «la volta als ponts».
15.30h. Eixida d’Autobús a la Manifestació de València. Lloc d'eixida: Plaça d'Al-Azraq d'Alcoi (amb parades a Cocentaina i a Muro). Preu del bitllet: 4€. Reserves: 627 694 989
20.30h. Trotada (10 km) i Caminata (4 km) Nocturna «A les Fosques» i Aquarelax o Relaxació al finalitzar. Inscripcions limitades al «CEM Eduardo Latorre»: 3€ no abonades i gratuït abonades.
20.30h. Concert de Jazz - Club El Mussol. Amb l’actuació «Estàndars D’Elles». Lloc: Cafeteria Casablanca (socis: 6€, no socis: 9€ i <25 anys: 3€)
Divendres 15 de març
11.00h i 19.30h. Jornada de Conferències per la visibilització de les dones dins de les arts plàstiques. A càrrec de Grup d’investigadores de Història de l’Art de la UNED Madrid «PEMS20» Lloc: Capella de l’Antic Asil (c/Camí 40).
Divendres 5 d'abril
De 18h a 21h. Taller «Apoderament per a la Felicitat» a càrrec de Maite Sarrió, Doctora en Psicologia. Lloc: Club UNESCO, c/Cid, 12 – Alcoi
Cicle de cinema dedicat a les dones Lloc: Club UNESCO - c/Cid, 12 - Alcoi

ALFAFARA
7 de març. Xerrada, “La dona en els nostres refranys, dites i frases fetes” de la mà d’Àlex Agulló, a les 19,00 h.
8 de març. Vatge cultural a la Font de la Figuera. Cost de 22 euros i els interessats han d’inscriure’s a l’Ajuntament abans del 5 de març.
9 de març: Tradicional sopar de totes les dones del poble en el Centre Cultural El Patronat, on hauran d’aportar un donatiu de 12 euros.
10 de març. A les 12,00 h. hi haurà una actuació del mag Hugo Aracil i de la cantant Noa Villar i a les 19,00 h, l’Escola de Música del Comtat oferirà el “Concert de dones”. Ambdues activitats seran al Patronat. Totes les activitats programades, excepte el viatge i el sopar, són d’entrada lliure fins completar l’aforament.

BOCAIRENT
5 de març. Xarrada “Visibilitzar el paper de les dones al llarg de la Historia (II)” a càrrec de Toni Gisbert. Lloc i hora: Llar de Jubilats, a les 17,30 h.
7 de març. Taller programa “Ser dona al sud” a càrrec del Fons Valencià per la Solidaritat. Lloc: IES de Bocairent.
Lectura del manifest 8 de març, dia internacional de la Dona. Lloc: IES de Bocairent.
Eixida al teatre Chapí de Villena. “Amelia que no te corten las alas”. Eixida a les 19,15 h. Preu: 12 euros (bus + teatre + sopar)
8 de març. Lectura Manifest 8 de març. Dia Internacional de la Dona. Lloc: CEIP Lluis Vives i Centre de Salut. Plaça de l’Ajuntament a les 12,00 h.
Inaguració “maridaje: el ojo y la palabra”. Exposició fotográfica a càrrec d’Aitana Coll i Aitana Ortiz. Lloc i hora: Sala Joan de Joanes. A les 19,00 h.
9 de març. Presentació “Versos en Femení singular” Antologia Poètica de dones de Bocairent. Lloc: Sana Joan de Joanes. A les 19,30 h.
10 de març. Concert de Noe “L’hora violeta”. Plaça de l’Ajuntament, a les 12,30 h.
11 de març. Taller “Construint estratègies i espais de seguretat entre totes”. Sala Joan de Joanes, de 19,00 a 21,00 h.
15 de març. Inauguració exposició “Dones i esport”. Museu Antonio Ferri. A les 20,00 h.

CASTALLA
Del 8 al 15 de març. Exposició de Pintura a la casa de Cultural de Castalla. “Ellas pintan su camino” por el valor femenino y la igualdad, Mujeres Artistas.

COCENTAINA
6 de març. Presentació i projecció del documental “Isla de Chelo” a les 19,30 h Centre Social Real Blanch.
8 de març. Lectura del Manifest 8 de març i cercavila. A les 12,00 h. Plaça de la Vila.
Representació Grup de Teatre FPA “Beniassent” Monòlegs: “Un món de dones extraordinaries” a les 20,00 h. Centre Cultural El Teular.
Autobús a la manifestació de Valencia.

IBI
Días 12, 14 y 21 de marzo se desarrollará el taller “¿Cómo expreso mis emociones?”. La actividad, impartido por la psicóloga Paz Guilló, puede realizarse en horario de mañana, de 10:00h a 12:00h, o por la tarde, de 17:00h a 19:00h.
Grupo de lectura psicosocial. Bajo el lema “Leer para crecer” la doctora en psicología, terapeuta familiar y miembro de la asociación local “RE”, Ana Merche Gómez. Horario de ma´ñana o tarde.
26 de marzo: “Taller de meditación”, a cargo de la psicóloga Paz Guilló. Horario de maña o tarde.
30 de abril y los días 7, 14, 21 y 28 de mayo: Taller “Libre me quiero”, sobre habilidades para el crecimiento y la libertad personal impartido por la doctora en psicología, terapeuta familiar y miembro de la asociación ibense “RE”, Ana Merche Gómez.
Más información: Centro Social Polivalente o llamando al 96 555 46 11. 

MURO
9 de març. VI Cursa Solidaria Dia de la Dona. . Caminants 4 km i corredores 7 km. Eixida des de la Plaça Matzem a les 17,30 h.
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid