Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

FESTES I FIRA DE LA MALENA

CARTELL MALENA
La localitat de Banyeres de Mariola celebra les festes dedicades a Santa Maria Magdalena, popularment coneguda com La Malena. 
Estes festes atrauen nombrosos visitants procedents de les comarques properes. L’oferta d’activitats programada durant tot el mes de juliol esdevé àmplia i variada. 

D’entre els actes centrals, cal destacar la celebració de la Fira i el Mercat medieval, una jornada de danses populars on es ballaran tots els balls tradicionals del poble, o el trasllat de Santa Maria Magdalena al temple parroquial de Santa Maria. 
A més a més, enguany com a novetat hi haurà un espectacle de llum fluorescent anomentat MAGIC Glow, i tindra lloc al Parc Vil.la Rosario a partir de les 23,00 hores.

PROGRAMA DE ACTOS

VIERNES 19 JULIO
19:30 h, OFRENDA DE FLORES a Santa Mª Magdalena que recorrerá la plaza Major y las calles de Sant Jordi, la Ermita y Mestre Martínez, para finalizar en la ermita de Santa Mª Magdalena.
20:00 h, NOVENA en la ermita de Santa María Magdalena.
A continuación, TRASLADO de la Santa al Templo Parroquial de Santa María.
22:00 h, CENA de sobaquillo en el patio de la Malena. A continuación, discomóbil con el Grup CONVERSIONS.

SÁBADO 20 JULIO
FESTIVIDAD DE SANTA MARÍA MAGDALENA
7:30 y 12:00 h, volteo general de campanas.
20:00 h, en el Templo Parroquial de Santa María, MISA SOLEMNE en honor de Santa María Magdalena. A continuación, PROCESIÓN que recorrerá la plaza Major y las calles Major, Felip IV, Sant Jaume, Ángel Torró, plaza Major, calle de la Malena, calle de la Ermita y plaza de la Malena. Al inicio y final de la procesión se bailará el Fandango de Banyeres de Mariola.
23:30 h, CORREFOC a cargo de la Colla de Dimonis LA  QUARANTAMAULA. Recorrerá la plaza Major, calle de Ángel Torró, calle de Laporta, avenida de la Constitució, calle de Correus y plaza de Juan Bautista Doménech, finalizando su recorrido en la avenida del Nou d’Octubre. Después, en la misma avenida, VERBENA POPULAR con la Orquesta EUFORIA.

DOMINGO 21 JULIO
19:00 h, MISA Y NOVENA en la ermita de Santa María Magdalena. Después, HOMENAJE A LOS MAYORES con la actuación del Grup de Danses AIRES DE MARIOLA.

LUNES 22 JULIO
DÍA DE LA PATRONA SANTA Mª MAGADALENA
8:00 h, MISA en la ermita de Santa María Magdalena.
20:00 h, MISA en la ermita de Santa María Magdalena.
20:30 h, volteo general de campanas. A continuación, en la plaza de la Malena, TARDE DE BAILES POPULARES.
Se bailarán todos los bailes tradicionales del pueblo: el Fandango, la Jota, el U, el Copeo... De participación abierta a todo aquel que quiera bailar de paisano. Con la colaboración de la Rondalla del Grupo AIRES DE  MARIOLA.
Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid