Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

FESTES DE SANT AGUSTI A BOCAIRENT

DEL 13 AL 16 D’AGOST
“Xarrades a la fresca”
A les 20.00 hores, a la Placeta de Sant Vicent. Organitza: Ajuntament de Bocairent (Regidoria de Cultura).

DIJOUS 15 D’AGOST
“Dansetes”. A les 23.00 hores, a la Plaça de Joan de Joanes.

DIVENDRES 16 D’AGOST
“Dansetes”. A les 23.00 hores, al Carrer Mestre Serrano.

DISSABTE 17 D’AGOST
“Dansetes”. A les 23.00 hores, al Carrer Martí Calabuig.

DIUMENGE 18 D’AGOST
“Dansetes”. A les 23.00 hores, al Carrer Santa Àgueda.

DEL 18 AL 26 D’AGOST
“Solemne Novenari”
A les 19.30 hores, Solemne Novenari al Pare Sant Agustí, a l’Església del Monestir. A continuació Missa.

DILLUNS 19 D’AGOST
“Dansetes”. A les 23.00 hores, a la Plaça de la Dolçaina i del Tabalet.

DIMARTS 20 D’AGOST
“Dansetes”. A les 23.00 hores, dansetes a la Placeta de Sant Vicent. Durant el descans es celebrarà l’XII concurs de fanalets (elaborats amb meló). Es premiaran els tres millors.

DIJOUS 22 D’AGOST 
“Cavalcada”
A les 12.00 hores, “DISPARÀ” de coets i actuació de xirimiters i tabaleters, al jardí del Monestir i volteig general de campanes anunciant el començament de la festa.
A les 20.30 hores, des de la Residència, fins la Plaça de l’Ajuntament, començarà la “CAVALCADA”, amb ELS CABOLOS DE BOCAIRENT, que estaran acompanyats pels xirimiters i tabaleters de Sant Agustí.
Serà presidida per la carrosses de la Clavariessa Major Infantil i de la Clavariessa Major i les seues Corts d’Honor. Finalitzarà amb FOCS ARTIFICIALS.
A les 00.30 hores, a la Plaça de Bous, GRAN NIT DE FESTA, amb L’ORQUESTRA “LA SEDE” i GRAN DISCOMÒBIL (patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent).

DIVENDRES 23 D’AGOST
“Danses”
A les 12.00 hores, “DANSETES”, des de la Plaça de l’Ajuntament i pels carrers de costum.
A les 18.00 hores, “CUCANYES I CORREDORS”, a la Placeta de Joan de Joanes.
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començaran les “DANSES”. Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des del Carrer Martí Calabuig.

DISSABTE 24 D’AGOST
“Danses”
A les 10.00 hores, XII CAMPIONAT DE RASPALL Festes de Sant Agustí, al carrer Azorín. A les 12.00 tindrà lloc la Final.
CAMPIONAT DE PÀDEL “Festes a Sant Agustí”, Club de Tennis Bocairent.
A les 20.15 hores, a la Plaça Julián Herrero “Sant Agustí de Conte”. Contacontes per a les xiquetes i xiquets. (Organitza: Ajuntament de Bocairent).
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començaran les “DANSES”. Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des del Carrer Dos de Maig.

DIUMENGE 25 D’AGOST
“Danses”
A les 10.30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començarà la “XII CARRERA DE LA DONA” (Les quotes d’inscripció es destinaran a l’Associació AFAB, per al Centre de Dia. També hi haurà “fila 0”.
A les 20.15 hores, a la Plaça Julián Herrero “Sant Agustí de Conte”. Contacontes per a les xiquetes i xiquets. (Organitza: Ajuntament de Bocairent).
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començaran les “DANSES”. Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des del Carrer Cervantes.

DILLUNS 26 D’AGOST 
“Danses”
A les 09.30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començarà la “XXII EIXIDA POPULAR AMB BICICLETA”.
Hi haurà beguda fresca i adobat per esmorzar a l’Estació davant del Club Ciclista Bocairent. Després hi haurà activitats de bicis, organitzades pel Club Ciclista Bocairent, (cal portar casc). 
A les 20.15 hores, a la Plaça Julián Herrero “Sant Agustí de Conte”. Contacontes per a les xiquetes i xiquets. (Organitza: Ajuntament de Bocairent).
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començaran les “DANSES”. Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des del Carrer Joan de Joanes.

DIMARTS 27 D’AGOST
“Danses”
A les 12.00 hores, Volteig General de Campanes, amb Disparà de Coets, i actuació del tabalet i la xirimita, al jardí del Monestir.
A les 20.00 hores, PRIMERES VESPRES, al Pare Sant Agustí, a l’Església del Monestir.
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començarà l’última nit de “DANSES”. Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des del Carrer Batalla de Lepanto. Al descans de les danses es repartiran caputxets de llepolies als xiquets i xiquetes que vinguen vestits de balladors.

DIMECRES 28 D’AGOST
“Festivitat del Pare Sant Agustí”
A les 7.30 hores, GRAN DIANA. Amenitzada per l’Associació Unió Musical de Bocairent, amb la participació dels Cabolos i disparà de coets i tronadors.
A les 12.00 hores, SOLEMNE MISSA. Celebrada en acció de gràcies al Pare Sant Agustí, a l’Església del Monestir de Nostra Senyora dels Dolors i dels Sants Reis Mags.
Finalitzada la Missa es dispararà una GRAN MASCLETÀ (13’15 hores, aproximadament).
A les 18.30 hores, XXVII CONCERT EXTRAORDINARI DEL DIA DE SANT AGUSTÍ “SANT AGUSTÍ MUSICAL”, “Música per a Orgue i Dolçaines” a càrrec de Damián Molina Beneyto (Orgue) i Manel Delgado i Maria José Llobregat (Dolçaines) a l’Església Parroquial l’Assumpció de Nostra Senyora.
A les 20.30 hores, SOLEMNE PROCESSÓ eixint de l’Església del Monestir, amenitzada per l’Associació Unió Musical de Bocairent i encapçalada pels Cabolos i els Xirimiters i Tabaleters de Sant Agustí.
Finalitzada la processó es dispararà un ramellet de focs d’artifici donant pas a L’OFRENA DE FLORS, el CANT DELS GOJOS, i el BES DE LA RELÍQUIA de Sant Agustí. Després hi haurà un passacarrer i es servirà un vi d’honor als participants.
A les 22.30 hores, “3a Nit de Música Jove en valencià” al carrer Pintores Dorotea i Margarida Joanes (zona de l’antiga fàbrica de Rasilan).

DISSABTE 7 SETEMBRE
“Correfoc”
A les 00,00 h. gran Final de les Festes amb el XXIV CORREFOC FESTES A SANT AGUSTÍ a càrrec dels Dimonis de Darrere la Vila, amenitzat pels Xirimiters i Tabaleters de l’Aljub i patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent, començant des de la porta principal de l’Església Parroquial i finalitzant a la plaça de l’Ajuntament.
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid