Banner
Banner
Banner
Banner

FOIA DE CASTALLA  

Convocat el 34 Concurs del cartell de festes de Banyeres

La Comissió de Festes de St. Jordi convoca la celebració de la XXXIV edició del Concurs del cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians 2019, que en la passada edició va tindre com a guanyador a Cristóbal Aguiló, natural de Cartagena, mentre que Laura Belda Vañó va obtenir el premi al millor cartell d’artista local sobre un total de 19 obres presentades.
 
El premi té una dotació económica de 1.300 euros i, al seu torn, el guardó especial per als artistes locals està quantificat en 700 euros.
El termini d'admissió finalitza el pròxim 9 de gener de 2019 i quant als aspectes més importants del concurs s'especifica que podran participar tots els artistes nacionals i estrangers que ho desitgen, tenint llibertat en l'elecció de la temàtica a plasmar en el mateix. Els cartells es dissenyaran en vertical amb la máxima ressolució muntats en un bastidor de 50 x 70 cm per a la seua posterior exposició pública i en cada exemplar haurà de figurar la llegenda "Festes de Moros i Cristians en honor de St. Jordi.
Del 22 al 25 d’abril de 2019. D'interés Turístic Nacional. Banyeres de Mariola".
 
Els interessats poden demanar més informació a les oficines de l'Ajuntament, o bé consultant el web www.portademariola.com
Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid