Banner
Banner

FOIA DE CASTALLA  

L’Ajuntament de Castalla substitueix la gespa del camp de futbol amb una inversió de 270.518 euros

GESPA CAMP FUTBOL CASTALLA
Pel que fa als treballs, el passat dimecres va començar la retirada de l’antic tapís, capa superficial del terreny de joc, amb la previsió d’acabar de llevar completament totes les capes a mitjans d’aquesta setmana. A partir d’aquest moment, està previst que s’emprenga el procés d’instal·lació de la nova superfície de gespa artificial.
 
El regidor d’Esports, Román Sáez, ha afirmat que “el camp de futbol de Castalla pot estar llest en 2 o 3 setmanes. Es tracta d’una inversió fonamental, ja que aquesta instal·lació esportiva compta amb una antiguitat de prop de 13 anys”. A més, Sáez ha realçat el projecte, ja que segons ha explicat, “per les característiques de la inversió, el cost de la mateixa i el temps que aguanten les instal·lacions com el camp de futbol, no tots els equips de govern tenen la possibilitat de dur-les a terme”.

A causa de la crisi sanitària i econòmica generada per la Covid-19, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana va decidir suspendre totes les competicions territorials el passat 11 de març. En aquesta conjuntura, l’equip de govern ha decidit avançar aquesta millora de les instal·lacions, inicialment prevista per a l’estiu, amb temps suficient perquè el C.F. Castalla puga arrancar la temporada 2020-2021 estrenant la gespa nova en la seua tornada als entrenaments.

A pesar de la situació de crisi generada pel coronavirus, Sáez ha afirmat que des de la regidoria d’Esports “seguim treballant perquè, amb la tornada de la normalitat, els veïns i veïnes de Castalla puguem gaudir de les nostres instal·lacions en les millors condicions possibles”. Per últim, l’edil ha informat que bona part de la gespa retirada servirà per a millorar altres zones del complex esportiu municipal.
 
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube femdomcc