Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

Alcoi ja forma part de la xarxa de Centres de Turisme (CdT)

Alcoi ja forma part de la xarxa de Centres de Turisme (CdT), després que la passada setmana haja tingut lloc a les instal·lacions de la Tourist Info un curs de formació en hospitalitat turística.

L'alcalde Toni Francés ha afirmat en roda de premsa que aquesta aula "capitalitza Alcoi dins de l'àmbit del turisme interior a la vegada que facilita l'accés a la formació a tots els professionals de la comarca". 
En companyia del mandatari alcoià ha comparegut el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, qui ha parlat de la possibilitat que «el que avui es presenta evolucione cap a un centre molt més estructurat i permanent».

Cal dir que set municipis de la Comunitat (tots costaners) disposen d’un Centre de Turisme, que se sumen al CdT d’interior que, sense tindre un centre constituït, disposa d’aules repartides a Villena, Elx, Santa Pola, i a partir d’ara Alcoi.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, parla d’establir en el futur pròxim un calendari definitiu d’accions formatives; a més reconeix la voluntat de l’administració local per «establir sinergies amb centres formatius de la ciutat per tal d’oferir un ensenyament el més complet possible en matèria de turisme». 

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid