Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Ontinyent estrena “pumptrack” en la zona verda de Benarrai

AREA PUMBTRACK ONTINYENT
L’Ajuntament d’Ontinyent ha creat un “pumptrack” (circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins) dins una ampliació realitzada en 4.100 m2 de la zona verda de Benarrai. El “pumptrack”, que ocupa 1.220 m2, s’ha obert a l’ús públic el mes de març i el passat dissabte 24 hi va haver una exhibició BMX a càrrec dels clubs “Ralph’s Bikes d’Ontinyent” i BMX Alcoi.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, visitava el circuit, on manifestava que la zona verda de Benarrai “és una bona mostra dels espais de convivència que volem seguir impulsant, ampliant i fent créixer. Aquesta pista pumptrack ha tingut una bona acollida als primers dies de funcionament, i pensem que els diners que s’han invertit demostren que amb inversions menudes també es pot fer accions que beneficien a molta gent”, apuntava.

En concret, la creació de la pista ha tingut un pressupost de 60.489’80 euros, amb el qual s’ha construit un circuit per a bicicletes, patins i monopatins amb un carril que oscil·la entre els 1,8 i 2,8 metres d’amplària i un desenvolupament lineal de 181 metres, tot açò amb salts, plataformes i peralts. La pista estarà inserida en una ampliació de la zona verda on s’han plantat al voltant d’una trentena d’arbres nous. 

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, recordava que la zona d’oci del Passeig de Benarrai “ja comptava amb una zona de jocs infantils, una tirolina, un estany, una cúpula i diversos elements esportius. A tot açò ara se suma aquesta nova zona on els més menuts i menudes podran gaudir acompanyats de les seues famílies”, assenyalava.
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid