Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

FESTES A SANT AGUSTI A BOCAIRENT

DEL 22 AL 28 D'AGOST
 
Del 14 al 17 d’agost
A les 20.00 hores, Xarrades a la Fresca a la Placeta de Sant Vicent. 

Dimecres 15 d’agost
“Dansetes”
A les 23.00 hores, a la Plaça de Joan de Joanes.

Dijous 16 d’agost 
“Dansetes”
A les 23.00 hores, al Carrer Agres.

FESTES DE SANT AGUSTI BOCAIRENT
Divendres 17 d’agost 
“Dansetes”
A les 23.00 hores, al Carrer Mestre Serrano.

Dissabte 18 d’agost
“Dansetes a la plaça de bous”
A les 22.00 hores, sopar de germanor a la Plaça de Bous (hi haurà adobat i beguda per als assistents).
A les 23.00 hores, dansetes. Durant el descans hi haurà corredors per als xiquets, dolços i timó granitzat. 

Del 18 al 26 d’agost
A les 19.30 hores, Solemne Novenari al Pare Sant Agustí, a l’Església del Monestir. A continuació Missa.

Diumenge 19 d’agost
“Dansetes a Sant Antoni Abat”
A les 22.00 hores, sopar de germanor en l’Ermita de Sant Antoni Abat (hi haurà adobat i beguda per als assistents).
A les 23.00 hores, dansetes. Durant el descans hi haurà cucanyes per als xiquets, dolços i timó granitzat. 

Dilluns 20 d’agost 
“Dansetes”
A les 23.00 hores, dansetes a la Placeta de Sant Vicent. Durant el descans es celebrarà l’XI concurs de fanalets (elaborats amb meló). Es premiaran els tres millors.

Dimecres 22 d’agost 
“Cavalcada”
A les 12.00 hores, Ò DISPARËÓ de coets i actuació de xirimiters i tabaleters, al jardí del Monestir i volteig general de campanes anunciant el començament de la festa.
A les 20.30 hores, des de la Residència, fins la Plaça de l’Ajuntament, començarà la “CAVALCADA”, amb ELS CABOLOS DE BOCAIRENT, que estaran acompanyats pels xirimiters i tabaleters de Sant Agustí. Hi participaran també EL BALL DE CAVALLET DEL CORPUS CHRISTI.
Serà presidida per la carrossa de la Clavariessa Major i la Cor d’Honor. Davant, desfilarà la carrossa guanyadora del concurs de carrosses i estarà amenitzada pel Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub, la Societat Musical Vila de Bocairent i l’Associació Unió Musical de Bocairent.
Finalitzarà amb una GRAN TRACA de colors. 
A les 00.30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, GRAN NIT DE FESTA, amb L’ORQUESTRA REALITY.

Dijous 23 d’agost 
“Danses”
A les 12.00 hores, “DANSETES”, des de la Plaça de l’Ajuntament i pels carrers de costum.
A les 18.00 hores, “CUCANYES I CORREDORS”, a la Placeta de Joan de Joanes i Plaça de l’Ajuntament.
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començaran les “DANSES”.
Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des del Carrer Tribunal de les Aigües.

Divendres 24 d’agost 
“Danses”
A les 09.30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començarà la “XXI EIXIDA POPULAR AMB BICICLETAÓ. Hi haurà beguda fresca i adobat per esmorzar a l’Estació davant del Club Ciclista Bocairent. Després hi haurà activitats de bicis, organitzades pel Club Ciclista Bocairent, (cal portar casc). 
A les 20.15 hores, a la Plaça Julián Herrero “Sant Agustí de Conte”. Contacontes per a les xiquetes i xiquets. (Organitza: Ajuntament de Bocairent).
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començaran les “DANSES”. Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des del Carrer Tribunal de les Aigües.

FESTES DE SANT AGUSTI BOCAIRENT
Dissabte 25 d’agost 
“Danses”
A les 10.00 hores, XI CAMPIONAT DE RASPALL Festes de Sant Agustí, al carrer Azorín. A les 12.00 tindrà lloc la Final.
CAMPIONAT DE PÀDEL “Festes a Sant Agustí”, Club de Tennis Bocairent.
A les 20.15 hores, a la Plaça Julián Herrero “Sant Agustí de Conte”. Contacontes per a les xiquetes i xiquets. (Organitza: Ajuntament de Bocairent).
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començaran les “DANSES”. Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des del Carrer Rei En Jaume.

Diumenge 26 d’agost
“Danses”
A les 10.30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començarà la “XI CARRERA DE LA DONA”.
A les 20.15 hores, a la Plaça Julián Herrero “Sant Agustí de Conte”. Contacontes per a les xiquetes i xiquets. (Organitza: Ajuntament de Bocairent).
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començaran les “DANSES”. Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des de l’Avinguda 9 d’Octubre.

Dilluns 27 d’agost
“Danses”
A les 12.00 hores, Volteig General de Campanes, amb Disparà de Coets, i actuació del tabalet i la xirimita, al jardí del Monestir.
A les 20.00 hores, PRIMERES VESPRES, al Pare Sant Agustí, a l’Església del Monestir.
A les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, començarà l’última nit de “DANSES”. Recollida i acompanyament de la Cap de Dansa des de l’Avinguda d’Espanya.
Al descans de les danses es repartiran caputxos de llepolies als xiquets i xiquetes que vinguen vestits de balladors.
Els caputxos són elaborats amb la col·laboració dels alumnes del Centre Ocupacional de Bocairent.

Dimarts 28 d’agost
“Festivitat del Pare Sant Agustí”
A les 7.30 hores, GRAN DIANA. Amenitzada per la Societat Musical Vila de Bocairent, amb la participació dels Cabolos i disparà de coets i tronadors, iniciant-se al C/. Mossén Hilari i finalitzant a la plaça de l’Ajuntament. Col·labora el Grup de Xirimiters i Tabaleters L’Aljub.
A les 12.00 hores, SOLEMNE MISSA. Celebrada en acció de gràcies al Pare Sant Agustí, celebrada pel Prevere En Benjamin Fayos Olivares i predicarà En Francisco José Asensio Vañó “Xesco” a l’Església del Monestir de Nostra Senyora dels Dolors i dels Sants Reis Mags.
Finalitzada la Missa, acompanyats pel Grup de Xirimiters i Tabaleters L’Aljub, la Clavariessa Major i la seua Cort d’Honor, les Caps de Dansa, els Majorals i Autoritats es dirigiran al carrer del Pintor Sorolla, on es dispararà una GRAN MASCLETÀ a càrrec de la pirotecnia Aitana. (13’15 hores, aproximadament).
A les 18.30 hores, XXVI CONCERT EXTRAORDINARI DEL DIA DE SANT AGUSTÍ “SANT AGUSTÍ MUSICAL” a càrrec del Grup de Cambra D3 a l’Església Parroquial l’Assumpció de Nostra Senyora. (Patrocinen: Ajuntament de Bocairent, A.U. Musical Bocairent i Junta de Majorals de Sant Agustí).
A les 20.30 hores, SOLEMNE PROCESSÓ eixint de l’Església del Monestir, amenitzada per la Societat Musical Vila de Bocairent i amb la participació dels Cabolos i els Xirimiters i Tabaleters de Sant Agustí.
Finalitzada la processó es dispararà un ramellet de focs d’artifici donant pas a L’OFRENA DE FLORS, el CANT DELS GOJOS, i el BES DE LA RELÍQUIA de Sant Agustí. Després hi haurà un passacarrer i es servirà un vi d’honor als participants.

Divendres 31 d’agost
“2a Nit de Música Jove en valencià”
A les 12 de la nit, Actuació dels grups Cactus, Inèrcia i Prozak Soup al carrer Pintores Dorotea i Margarida Joanes (zona de l’antiga fàbrica de Rasilan). Organitza: Consell Municipal de la Joventut i Ajuntament de Bocairent (Regidoria de Cultura). Patrocina: Generalitat Valenciana.

Dissabte 1 de setembre
“Correfocs”
A les 12 de la nit, gran Final de les Festes amb el XXIII CORREFOCS FESTES A SANT AGUSTÍ a càrrec dels Dimonis de Darrere la Vila, amenitzat per Xirimiters i Tabaleters de l’Aljub i patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent, començant des de la porta principal de l’Església Parroquial i finalitzant a la plaça de l’Ajuntament.
Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid