Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

L’Europa dels drets. Lingüístics?

Ara és desembre de 2016. La Llei que regula l’ús del valencià, la llengua pròpia del meu país, és de 1983. Després d’anys de dictadura, s’instituïa una llei que, en teoria, emparava i protegia els valencianoparlants, alhora que fomentava l’ús de la llengua autòctona i la seua recuperació social.´

Leer más...

CIUTADANS D’ESPANYA, JA SÓC AQUÍ

El passat dilluns 31 d’octubre En Mariano Rajoy Brey, president del Partit Popular, va jurar el seu càrrec de president del Govern al Palau de la Zarzuela.  A l’acte acudiren entre d’altres, el notari major del Regne, el president del Tribunal Suprem, i el president del Tribunal Constitucional, la presidenta del Congrés i el president del Senat.

Leer más...

PRINCESES O GUERRERES

Molts dies, massa al meu parer, ens despertem amb notícies com que alguna dona ha sigut assassinada pel seu home, novio,  parella, amic, company, ... I les nostres veus s’alcen contra aquestes barbaritats que no es poden consentir de cap manera i per les que demanem mesures per evitar aquestes coses. Però jo continue fent-me aquesta pregunta, continuem estant  creant xicotetes depenents vestides de princeses?

Leer más...

El dia en què va morir la política

Don Mc Lean va compondre una cançó molt famosa «American Pie», en ella canta el dia en què va morir la música, fa referència a l'accident aeri on van morir Buddy Holy, Richie Valens, The Big Bopper.

Leer más...

Patis actius: espais educatius

En els últims anys, l’escola ha evolucionat com a institució i s’han adaptat els continguts curriculars a les necessitats educatives que es deriven de l’avanç de la societat, els estudis sobre el funcionament del cervell i els processos d’aprenentatge. Per què, doncs, els patis es mantenen en el passat?

Leer más...

Nace el Club Bádminton Villena

Este proyecto de crear un club de bádminton en Villena, surge ya hace unos cinco años cuando estaba como presidente de la Federación Valenciana - Vicente Ferrer-, en esos momentos parecía que había alguien de Villena que lo iba a crear.  Se dejó pasar algún tiempo, pero como no había movimiento, este año se volvió a intentar y con ayuda del nuevo presidente -Ferran Feliu- y otros compañeros del mundo de este deporte, se creó y se presentó incluso en la fiesta que la Fundación organiza todos los años de todos los deportes.

Leer más...

Página 1 de 3   |  Inicio Prev 1 2 3 Próximo Fin

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid