Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

Per una educació de totes i tots

La setmana passada vàrem veure com de nou, els estudiants eixíem als carrers per a defendre una educació pública, gratuïta, de qualitat, laica... per a defendre una educació que és el primer pas per aconseguir una societat més igualitària. 

Leer más...

“El nas dels polítics”

El polític electe ha de saber que depén de la labor dels empleats municipals per a dur a terme el seu programa electoral. Els partits tradicionals no formen els seus representants ni els assessoren per dirigir políticament les entitats locals. 

Leer más...

L'Art com a motor econòmic

Alcoi ha estat sempre una ciutat industrial des de fa algunes generacions, convertint antics molins en fàbriques i aprofitant l'aigua que brolla del Molinar. Això és el que entén el nostre codi genètic quan sentim la paraula industrial. 

Leer más...

Han fet durícia

Els i les immobilistes de la festa, en comptes d'enfrontar els problemes que causa la discriminació de la dona, han assumit que existeix Fonèvol i s'han acostumat a sentir les coses que diem.

Leer más...

Emanciparse de la realidad marketing

Su fuerza es nuestra ignorancia. Su fuerza consiste en mantenernos desinformados, engañados, manipulados. Su fuerza reside en hacernos creer que estamos en la senda de la recuperación. En hacernos creer que lo que se ha hecho hasta hoy era lo correcto. 

Leer más...

SENYORS DEL PP - QUÈ ESTANT FENT PER LES PERSONES?

Fa uns dies vaig ser convidat a un cicle de cultura general al CRIS, el centre de rehabilitació i integració d’Ontinyent a explicar el funcionament de les Corts Generals d'Espanya i de les institucions polítiques en general. Va ser una experiència enriquidora i fantàstica, el poder interaccionar i sentir el calor de les persones.

Leer más...

Página 1 de 3   |  Inicio Prev 1 2 3 Próximo Fin

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid