Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

VOLEM LES CLAUS DE LA CAIXA

El proper dia 18 de novembre, després de diversos ajornaments, tindrà lloc a València la manifestació convocada pels partits que donen suport al Consell per tal de reclamar un “finançament just” per al País Valencià. Aquesta convocatòria institucional, contrasta amb la convocatòria realitzada des de la Crida pel Finançament el passat 10 de juny, en que els partits que formen el govern valencià van decidir no participar-hi.

Leer más...

SOMIANT L’ONTINYENT DEL DEMÀ

Quan ens trobem a les acaballes del 2017 i havent superat l’equador de la present legislatura municipal, moltes són les coses aconseguides en poc més de dos anys marcats pel canvi polític a les principals institucions valencianes, i altres tantes queden encara per millorar. 
És evident que el canvi polític valencià nascut de les urnes ara fa dos anys, acompanyat de la signatura de l’Acord del Botànic que va fer possible un nou govern de progrés, valencianista i de consens a la Generalitat, ha estat positiu per a Ontinyent.

Leer más...

NO, SENYOR MARTINEZ. NO.

Davant de l’article d’opinió del Sr. Jordi Martínez publicat el dissabte 30 de setembre al periòdic El Nostre, crec necessari donar resposta a la utilització que ha fet de la meua renúncia al càrrec de regidor.

Leer más...

Los mosqueos de D. Antonio.

MEDALLA DE ORO AL CÍRCULO INDUSTRIAL
¡Qué cómodo se siente D. Antonio Francés, alcalde de Alcoy, en las trifulcas y marrullerías políticas! Lamentablemente ese es su Norte, para otro momento queda proponer medidas para la generación de empleo y potenciar la industria. Algo que se me antoja imprescindible para el futuro de Alcoy.

Leer más...

INICIOS DE CURSO

Para alegría de familias y (aunque algunos no lo crean) profesores, y pesadumbre de algunos alumnos, hace ya un par de semanas que empezó el curso escolar. Y como afirmó en su momento el concejal de educación, en nuestra ciudad lo hizo con total normalidad. 

Leer más...

La Creuà:passem comptes a les festes. També al govern municipal

Fa una setmana celebràvem a les comparses el cap de setmana de la “Creuà”, en què donem per acabades les festes del 2017 i comencem a dissenyar ja les del 2018. A la meua comparsa, els Moros Espanyols (com supose que fan a la resta) celebrem una assemblea de tots els components en què passem comptes a l’equip de govern de la comparsa (la Junta). Després, sopem tots junts i repassem jugades... passem comptes també a les festes en general de 2017.

Leer más...

Página 1 de 3   |  Inicio Prev 1 2 3 Próximo Fin

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid