Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

Han fet durícia

Els i les immobilistes de la festa, en comptes d'enfrontar els problemes que causa la discriminació de la dona, han assumit que existeix Fonèvol i s'han acostumat a sentir les coses que diem.

Leer más...

Emanciparse de la realidad marketing

Su fuerza es nuestra ignorancia. Su fuerza consiste en mantenernos desinformados, engañados, manipulados. Su fuerza reside en hacernos creer que estamos en la senda de la recuperación. En hacernos creer que lo que se ha hecho hasta hoy era lo correcto. 

Leer más...

SENYORS DEL PP - QUÈ ESTANT FENT PER LES PERSONES?

Fa uns dies vaig ser convidat a un cicle de cultura general al CRIS, el centre de rehabilitació i integració d’Ontinyent a explicar el funcionament de les Corts Generals d'Espanya i de les institucions polítiques en general. Va ser una experiència enriquidora i fantàstica, el poder interaccionar i sentir el calor de les persones.

Leer más...

El sistema educatiu i el pudent negoci dels llibres de text

Tots els anys, per aquestes dates, les famílies s'enfronten a una despesa que en la majoria dels casos les aboca a un endeutament obligat i no desitjat. Malgrat que l'article 27 de la Constitució consagra el dret a estudiar i l'apartat 4 del mateix article estableix que “l'ensenyament bàsic és obligatori i gratuït”, Espanya és un dels pocs països desenvolupats en els quals l'escolarització obligatòria suposa un esforç econòmic molt considerable per a les famílies. Tot i aquesta declaració tan grandiloqüent de la Carta Magna, quasi un terç de les famílies espanyoles es veu incapacitada d'assumir aquesta despesa escolar.

Leer más...

La il·lusió del Partit Popular

La gran majoria de les persones donen a la il·lusió un sentit positiu. Són sensacions positives sobre si mateix, sobre les ganes de viure i amb la il·lusió es produeix un fet molt important: s’incrementa el potencial en la creació de futur. 

Leer más...

Podemos regenerar la democracia

Qué frecuente es escuchar a algún colega decir «¡Yo paso de política!». La práctica democrática, mejor dicho, desdemocrática, de los últimos años ha provocado el rechazo de la política por parte de un gran sector de la sociedad. Normal, la ciudadanía sabe, y siente, que la clase política está cada día más alejada de sus necesidades: los representantes no tienen en cuenta a los representados. 

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid