Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

CARTES I CORREUS

La setmana passada, com tantes altres voltes, ens vam dirigir a les filaes d’Alcoi per demanar-les informació sobre el número de dones que hi ha a les filaes. És possible que algunes no hagen rebut la nostra carta, hem enviat algunes per correu postal i altres per correu electrònic o amb un missatge al seu web.

Leer más...

Pies de barro

Un mes después de los 290 litros que la borrasca Gloria descargó sobre Alcoy quedan muchas preguntas por responder. El temporal sacó a la luz las carencias de la ciudad y la fragilidad del Gobierno local, superado de forma grave por los acontecimientos. También nos mostró el trabajo de técnicos, profesionales y voluntarios que, con su esfuerzo, consiguieron menguar los efectos de la borrasca.

Leer más...

Una Glorieta de totes i tots

Fa dos setmanes la Comissió de Patrimoni ens vam reunir als jardins de la Glorieta a fi de visitar in situ la proposta del govern municipal sobre la barana i el banc perimetral de l’espai. 

Leer más...

Les raons del no

A Guanyar Alcoi no hem pogut aprovar el pressupost 2020. Ens haguera agradat, de veritat. No som amics del conflicte sinó de teixir consensos; totes les persones que ens coneixen i no volen manipular la realitat ho saben. Però tampoc som propensos a les claudicacions. I hem dit no al pressupost del govern de Toni Francés. I no ha de ser cap sorpresa. 

Leer más...

A FAVOR DE TOTES LES PROPOSTES BONES PER A ONTINYENT

La moció per la millora de la neteja viària a Ontinyent proposada pel grup Compromís per Ontinyent al passat Ple de l’Ajuntament va ser tombada pel partit que ostenta la majoria absoluta. Incomprensiblement, la nostra proposta només va comptar amb 4 vots favorables: dos de Compromís i dos del PP, front als 17 vots en contra de “La Vall ens Uneix”.

Leer más...

La sedanització de Francés


“Alcoi està preciós des de que sap que tindrà govern d'esquerres. Quina llum, quin cel!” Aquest tuit el vaig escriure el 9 de juny de 2011, quan ja sabíem que els partits a l’esquerra del PP: PSOE, EUPV i Compromís per fi sumaven els vots necessaris per a que a Alcoi canviara el color del nostre govern municipal. Començava una nova època a Alcoi, més esperançadora, més il·lusionant.

Leer más...

Página 1 de 9   |  Inicio Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Próximo Fin

Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube femdomcc