Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

Deixarem que aquests lladres ens tornen a governar?

Una societat que es considera avançada, moderna i justa, no pot ni deu deixar arrere les persones més vulnerables. Dins de la societat, hi ha diverses capes de població amb unes necessitats diferents i les lleis que han d'aprovar els nostres governants han de ser justes per a tots, però sobretot per a les persones més dèbils.

Leer más...

EUFÒRIA

Ens va encantar la participació de les dones en les dianes. Vam compartir l'alegria de tota la gent que pels carrers victorejava i aplaudia. Se'ns posen els pèls de punta de recordar les famílies i les amistats de les festeres plorant d'orgull. I vam sentir que la Festa podia adaptar-se als temps i millorar.

Leer más...

GRACIAS ALCOY

Lo que con mis palabras voy a decir, sale de mi corazón y lo digo en nombre de mis hermanas de comunidad: Teresa, Enriqueta, Rosa y Eufemia,  también en nombre de muchas hermanas que nos han precedido durante estos 108 años en esta comunidad de Alcoy, algunas de ellas, han querido estar hoy aquí entre vosotros.

OPINION

La gestió que hem portat a Muro durant aquesta última legislatura, ha estat basada en la continuació dels objectius i la línia que hem portat durant aquestos últims 15 anys. Objectius que tenen com a centre de qualsevol política a les persones i com a vehicle, les necessitats de les mateixes. 

Leer más...

UNA ESCUADRA MUY ESPECIAL

Han pasado varios días desde que el caballero dorado hizo su “aparició” por las almenas del castillo a lomos de su inseparable caballo blanco, lanzando flechas por doquier para liberar a los alcoyanos de las huestes mahometanas.

Leer más...

MAIG, EL MES DE LES FLORS

Després del fred i les pluges de l’hivern, arriba maig, quan ja ha passat un mes i escaig del començ de la primavera. Els jardins i la natura s’adornen de flors i d’un verd esperançador. 

Leer más...

Página 1 de 3   |  Inicio Prev 1 2 3 Próximo Fin

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid