Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

Sr. Gomícia: Smart city amb silly badens?

El carrer na Saurina d’Entença està posant-se de fil de vint, està fent-se smart que és com es diu ara. “Les incomoditats del veïnat i de tota la ciutat es voran compensades pel resultat. Així construïm la ciutat del futur”. La regidora Anna Climent comenta: “Això ens va dir l’alcalde fa més d’un any”. Les obres del primer tram ja han començat i els problemes no han cessat, però bé, és el que toca, diria l’alcalde. 

Leer más...

Reprovar la Gürtel és una obligació

Imagineu-vos el Teatre Calderón ple, per cert, eixe teatre que va reformar Ortiz amb sobrecostos per valor de 4 milions d'euros durant el Govern del PP de Sedano dels quals, 2 d'eixos milions pagats de forma irregular. Imagineu-vos, a més, damunt de l'escenari a Federico Trillo, Francisco Camps, Miguel Peralta, Joaquin Ripoll i Jorge Sedano triunfals i sent vitorejats per centenars de fidels del PP.

Leer más...

Ontinyent, un compromís necessari

En política municipal, sempre és un bon moment per fer balanç de la situació, amb l’honest objectiu de vore amb perspectiva d'on venim, analitzar en quin punt ens trobem i planificar cap a on volem anar. Tal i com hem comentat en altres ocasions, és evident que el canvi polític protagonitzat per la pluralitat de forces progressistes a la Generalitat amb un govern conformat des del diàleg per Compromís i els Socialistes, amb el suport parlamentari de Podem, ha sigut positiu per a Ontinyent.

Leer más...

EL EFECTO PIGMALIÓN

De un tiempo a esta parte, aquellos que siguen en redes sociales el perfil oficial del Ayuntamiento de Alcoy y, en particular, de algunos de los miembros de su equipo de Gobierno, deben tener la impresión de que nuestra ciudad representa la Arcadia renacentista, un paraíso terrenal en el que todo es maravilloso, reina la felicidad y sus habitantes vivimos en un ambiente idílico. 

Leer más...

PLA ESTRATÈGIC D’ONTINYENT – TOTA UNA CREUADA

Per als qui estimen la política, en el millor sentit de la paraula, quan recolzen una formació en concret, el dia a dia aplega a formar part de la família i de vegades, es pot arribar a perdre l'equilibri entre el què es pot o no fer; i és que per més que ens coste d’entendre una persona activa en política, sobre tot la municipal, és una persona com qualsevol altra i polititzar la seua vida al 100% pot portar-li conseqüències al seu entorn. Un exemple en concret és el denominat Pla estratègic d'Ontinyent, o millor dit : “Pla d'estratègia per a un líder.”

Leer más...

Bon govern? Cap, silenci i oblit

Al Ple de gener Compromís va portar una proposta perquè l’Ajuntament d’Alcoi es presentara als «Premis Bon Govern» organitzats per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. La nostra voluntat, 'avaluar i mesurar la gestió del PSOE a la nostra ciutat comparat amb pobles i ciutats del País Valencià. El nostre objectiu, sobretot avaluar la qualitat de les polítiques públiques municipals. 

Leer más...

Página 1 de 4   |  Inicio Prev 1 2 3 4 Próximo Fin

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid