Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

El sistema educatiu i el pudent negoci dels llibres de text

Tots els anys, per aquestes dates, les famílies s'enfronten a una despesa que en la majoria dels casos les aboca a un endeutament obligat i no desitjat. Malgrat que l'article 27 de la Constitució consagra el dret a estudiar i l'apartat 4 del mateix article estableix que “l'ensenyament bàsic és obligatori i gratuït”, Espanya és un dels pocs països desenvolupats en els quals l'escolarització obligatòria suposa un esforç econòmic molt considerable per a les famílies. Tot i aquesta declaració tan grandiloqüent de la Carta Magna, quasi un terç de les famílies espanyoles es veu incapacitada d'assumir aquesta despesa escolar.

Leer más...

La il·lusió del Partit Popular

La gran majoria de les persones donen a la il·lusió un sentit positiu. Són sensacions positives sobre si mateix, sobre les ganes de viure i amb la il·lusió es produeix un fet molt important: s’incrementa el potencial en la creació de futur. 

Leer más...

Podemos regenerar la democracia

Qué frecuente es escuchar a algún colega decir «¡Yo paso de política!». La práctica democrática, mejor dicho, desdemocrática, de los últimos años ha provocado el rechazo de la política por parte de un gran sector de la sociedad. Normal, la ciudadanía sabe, y siente, que la clase política está cada día más alejada de sus necesidades: los representantes no tienen en cuenta a los representados. 

Leer más...

L’autoritarisme del PP

En un moment en que la ciutadania demana més democràcia, en el que la pràctica totalitat d'institucions del règim de la transició està en crisi; una monarquia en hores baixes, el model territorial està en entredit, els escàndols polítics des del Calderón  fins a Jordi Pujol, la resposta del govern és més autoritarisme, els alcaldes seran elegits directament pel partit amb més vots.

Leer más...

Some tips to enjoy Cocentaina

Either you're here as a temporary tourist or as a permanent resident, welcome to Cocentaina! Just follow these tips and you'll easily become another socarrat –meaning 'charred'—, which is how Cocentainers are known everywhere.

Leer más...

PAGA UN I N'IXEN QUATRE

Les conseqüències estrambòtiques del trage femení a les festes d'Alcoi
Hem sentit casos ben extranys sobre vestits femenins a la festa. Començant per la vergonya que fa que, excepte en un parell de filaes, el teu marit t'haja de donar permís per a que pugues portar-lo. Hi ha filaes amb dos dissenys: el vestit femení i el que les dones han dut sempre (des dels anys 70). 

Leer más...

Página 1 de 3   |  Inicio Prev 1 2 3 Próximo Fin

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid