Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

LA MANZANA DE RODES

¿Por qué tiene que caer la manzana siempre perpendicular al suelo? 

Cuenta la leyenda que esta fue la pregunta que se hizo Sir Isaac Newton cuando, sentado bajo un manzano en modo contemplación, cayó sobre su cabeza un fruto de dicho árbol. El hecho en cuestión provocó en el cerebro de Newton un reacción, la cual le llevó a generar la Ley de gravitación universal.

Leer más...

Les lliçons de Seseña

 Es poden extraure moltes lliçons de l'enorme incendi que es va iniciar el 13 de maig en l'abocador de pneumàtics de Seseña (Toledo) i Valdemoro (Madrid): sobre com no s'han de gestionar els residus, sobre com s'ha doblegat als interessos d'uns pocs la planificació territorial, sobre la manera en què s'ignoren sistemàticament les advertències i denúncies dels grups ecologistes o sobre com s'intenta transmetre un inútil missatge de tranquil·litat perquè no s'estenga l'alarma, fins i tot encara que es pose en risc la salut de la població.

Leer más...

La centralitat i la moderació no sempre són la millor opció

El senyor Jorge Sedano ens va compartir en forma d'article una de les seues intervencions del Plenari Municipal de passat dilluns 27 de juny. Una oportunitat per a veure com basa el seu discurs en veritats òbvies, lliçons d'alcoiania, inexactituds i altres afirmacions que vol fer passar com a veritats absolutes però que ni de lluny no ho són.

Leer más...

ALCOI CONFIA EN LA CONFLUÈNCIA

Si d’alguna cosa ens hem de felicitar després del 26J, és que a Alcoi, “A la Valenciana” va ser la força més votada.
Des de Guanyar Alcoi vam aplaudir la unió entre Podemos, EU i Compromís per les eleccions generals del 26J perquè l’esperit d’aquesta plataforma Municipal és la confluència.

Leer más...

Parálisis municipal (IV)

Y EL PUENTE DE SAN JORGE, ¿QUÉ?

Esta semana se ha cumplido un año desde la elección de Alcalde y que quieren que les diga, picolà, lo que se dice picolà, res de res. Y seria casi entendible si habláramos de un equipo de gobierno nuevo, que siempre necesita un tiempo para planificar, pero es que el alcalde y la mayoría de su gobierno cumplen un lustro en el poder. Y cinco años deben dar para mucho mas.

Leer más...

POSEM-NOS A TREBALLAR

La iniciativa de convocar una reunió oberta al Centre Ovidi Montllor, per explicar el públic en general les possibilitat reals de canviar de subministrador d’energia elèctrica, optant per una cooperativa de proximitat, que només subministra energia verda, no ha agradat  als companys del PP. 

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid