Banner
Banner
Banner
Banner
Error
  • Weather Not Available (Couldn't resolve host 'xoap.weather.com')

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

ACLARIMENTS SOBRE EL COMUNICAT DEL PP DE BANYERES

El dia després del primer ple municipal d’aquesta legislatura, el grup municipal del Partit Popular de Banyeres va fer públic un comunicat on expressa diverses opinions polítiques sobre les quals Compromís no té res que objectar. 

Leer más...

Victòria històrica del NO a Grècia

Diumenge 5 de juliol va ser un dia històric. Per una vegada, ja que a penes hi ha precedents recents, un poble va poder decidir sobre el seu futur i, a més a més, ho va fer donant un missatge contundent: NO a les retallades, a les imposicions i a l’austeritat de l’FMI, el BCE i la Comissió Europea (la Troika, en definitiva).

Leer más...

Quatre anys servint al poble de Cocentaina

En 2011 vam entrar de regidores a l'Ajuntament de Cocentaina en representació del Col·lectiu 03820. Durant quatre anys hem intentat ser fidels a un principi bàsic: els qui assumim un càrrec de representació política ho fem per servir la ciutadania, i no a l'inrevés. 

Leer más...

EDUARDO TORMO NO RENUNCIA!!

Cualquier decisión que implique a otras personas es siempre difícil, por eso no es algo a tomar a la ligera, y requiere de meditación y de serenidad. He sopesado y valorado. La gente que me conoce sabe que cuando me involucro en algo lo hago con todas las consecuencias asumiendo la responsabilidad y poniendo lo mejor de mí.

Leer más...

Orgull Alcoià

Article d'opinió pel dia de l'Orgull LGTB

Hi ha una data molt assenyalada al mes de juny per a una part de la població i que va marcar un abans i un després. Estem parlant del 28 de juny i la revolta d'Stonewall el 1969. Ara ja fa 46 anys d'això, i des d'aleshores, la lluita pels drets de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals ha anat obrint-se pas a poc a poc en la societat. 

Leer más...

La tauromaquia, ¿la fiesta nacional?

La Reina Berenguela, oui, oui, oui,
como es tan fina, trico, trico, tri
Popular Infantil

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid