Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

Volem unes festes segregades?

Sandra Obiol
Portaveu de Guanyar Alcoi
 
La junta directiva de l’Associació de Sant Jordi (ASJ) ha decidit reformar els seus estatuts. A l’article 49 d’aquests estatuts hi vol afegir: “Articulo 49 – Se establece como prohibiciones de caràcter general (…) C.- Que el fester utilice el traje oficial de su Filà que no corresponda a su género”.

Leer más...

RRHH negativo

Cuando se hizo pública la dimisión del jefe de urgencias del hospital Virgen de los Lirios, tras el colapso del servicio, empezábamos a vislumbrar la punta del iceberg de un serio problema de falta de personal a todos los niveles.

Leer más...

El xollo de la Dipu

Diego Fernández Vilaplana
Professor d’Història i Geografia 

Amb la canícula, i el ‘coitus interruptus’ de Sánchez i Iglesias, la resta de notícies han passat desapercebudes. Fora del període estival, la guerra del PSOE a la Diputació d’Alacant haguera obert els informatius.

Leer más...

MAR-QUE-SI-NA

Mar-que-si-na, així, prenent aire entre síl·laba i síl·laba. Així em ve al cap aquesta paraula quan llegisc l’enèsima nota de premsa del Govern de Toni Francés en parlar del pla Edificant. Perquè una mar-que-si-na en l’escola de Miguel Hernández, és l’única cosa que el Govern del PSOE ha realment fet a hores d’ara –juliol de 2019- des de que en març de 2017 ja anunciaren el pla i la suposada inversió en els nostres centres. 38.000 dels 12 milions d’euros anunciats.

Leer más...

Y

Porta uns dies mosca el PP perquè no troba cap Y a la rotonda del Molinar. Amb setmanes de retard i després de pegar-li moltes voltes a l’illot, literalment, han conclòs que es tracta d’un ‘lletracidi’. Un ‘apartheid’ intolerable, un adoctrinament ‘abertzale’, un genocidi ‘yeísta’.

Leer más...

Transparència i treball

Aquesta setmana la portaveu del grup Guanyar a l’Ajuntament d’Alcoi ha decidit continuar la llarga llista d'imprecisions i mitges veritats que els seus companys de la legislatura passada van anar deixant en quatre anys amb els resultats conseqüents obtinguts a les eleccions municipals.

Leer más...

Página 1 de 6   |  Inicio Prev 1 2 3 4 5 6 Próximo Fin

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid