Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

DEMOCRACIA, CUESTIÓN DE ORDEN

Me uno a los que piensan que son bastante mejorables los valores democráticos de nuestra sociedad. Normalmente, de puertas para fuera, "todos somos los más democráticos del mundo” pero cuando se trata de cuestiones que le afectan a uno mismo, entonces el comportamiento se transforma y cualquier argumento es válido para desautorizar o incluso para saltarse el orden establecido.

Leer más...

FEM UNA DELIMITACIÓ COMARCAL AMB LÒGICA I AMB FUTUR

L’Institut d’Estudis de les Valls de Mariola ha dinamitzat els darrers mesos el debat sobre la pertinença de Biar, la Canyada, el Camp de Mirra i Beneixama a la comarca de l’Alcoià. 

Leer más...

Més que un Trail

Amb aquest lema se’ns va presentar aquest any 2016 el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi. Any rere any els membres del Club d’Esports de Muntanya Associació +queuntrail (antic Comando Costereta) com a grup d’amics organitzador d’aquest esdeveniment ens omplin el pit d’il·lusió i ens conviden a gaudir amb ells d’una jornada incomparable.

Leer más...

ACORD CIUTADÀ

Guanyar Cocentaina no som aliens al malestar de la ciutadania al voltant de la neteja del nostre poble. Per la nostra banda, portem vora un any denunciant aquesta situació i explicant-la a través de la premsa i les xarxes socials. 

Leer más...

“El precio del agua potable”

Estamos a la espera de la resolución final de la Dirección General de Comercio y Consumo de la Generalitat Valenciana -en estos momentos dirigida por un miembro de Compromís, histórico dirigente del Bloc- sobre la aprobación definitiva de las nuevas tarifas del agua potable de Gandia, 

Leer más...

L'Europa de Juncker

Ahir a Estrasburg va tindre lloc el debat sobre l’estat de la Unió Europea, encapçalat per l’esperat discurs inicial del president de la Comissió Europea Jean Claude Juncker. Com a valenciana he assistit a aquest discurs amb un sentiment de tristor que s’ha anat tornant d’indignació. Jean Claude Juncker idealitza una Europa de fronteres tancades, de criminalització dels migrants, de supremacia dels grans mercats i d’imposició de pactes d’estabilitat econòmica que impedeixen les polítiques socials. Juncker ensalza, per tant, les polítiques que originen els problemes que patim.

Leer más...

Página 1 de 3   |  Inicio Prev 1 2 3 Próximo Fin

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid