Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

DE ATAJOS HACIA LA FELICIDAD

-Hijo, ¿qué quieres ser de mayor?
-Feliz

Leer más...

POSEM-NOS A TREBALLAR

La iniciativa de convocar una reunió oberta al Centre Ovidi Montllor, per explicar el públic en general les possibilitat reals de canviar de subministrador d’energia elèctrica, optant per una cooperativa de proximitat, que només subministra energia verda, no ha agradat  als companys del PP. 

Leer más...

El gueto de Turquia

A la Segona Guerra Mundial l’alemanya nazi va construir a Polònia una presó a cel obert: va ser el gueto de Varsòvia, una espècie de camp de concentració urbà. Avui, l’any 2016, la Unió Europea en construeix un altre a Turquia. 

Leer más...

Sedano menteix més que alena

Des de Guanyar Alcoi estem veritablement sorpresos. L'exalcalde Sedano, que ens va regalar un dels moments més vergonyosos de la política alcoiana amb el seu transfuguisme en diferit (mentre l'actual Alcalde el cuidava amb un sou) ha donat, per fi, per primera vegada en la seua vida, explicacions sobre una de les moltes presumptes il·legalitat de la seua gestió.

Leer más...

PARÁLISIS MUNICIPAL (II)

“Postureo y ninguneo”, dos vocablos de rabiosa actualidad que sirven perfectamente para definir la relación entre el gobierno socialista de Alcoy y la oposición.
Francamente no es plato de buen gusto ser tan duro, tan crítico, con el gobierno, pero no puede ser que “ningunee a la oposición” tan descaradamente. 

Leer más...

ALBERT EINSTEIN

Va nàixer el 14 de març de 1879 a Ulm (Alemanya) i morí a Princeton (USA) el 18 d’abril de 1955, quan li faltava un mes i cuatre dies per acomplir 76 anys d’edat. Enguany será el 137 aniversari del seu natalici. Tenint en compte aquestes dates, és ara un bon moment per a dedicar-li un pensament i un poema.

Leer más...

Página 1 de 3   |  Inicio Prev 1 2 3 Próximo Fin

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid