Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

Qüestió de prioritats

Alcoi està fet un desastre. No és cap sorpresa. Sobretot arran del temporal de fred, neu i pluja que vam patir al mes de gener. Quan Guanyar Alcoi vam titllar de 'desastrosa' la gestió del Govern del PSOE, no criticàvem que hagueren caigut arbres, ja que l'Ajuntament poc pot fer en aquest aspecte més que tenir un manteniment periòdic, sinó que criticàvem els vaivens en l'anul·lació de classes, o que Raül Llopis, el regidor de Seguretat, afirmara en ràdio que el temporal ens havia pillat "a pas canviat", més quan totes les previsions van encertar i sabíem el que ens venia.

Leer más...

El futur passa per Santa Rosa

En efecte, al meu parer, el futur d’Alcoi va ineludiblement lligat al barri de Santa Rosa; el futur econòmic, el futur urbanístic, el futur social, l’Alcoi del futur es lluitarà al Barri de Santa Rosa i hi hem de començar el més prompte possible.

Leer más...

Incapacitat o Complicitat?

Després de vint anys de poder absolut del PP a la Generalitat Valenciana, les persones de progrés esperàvem que la seua fi suposés, entre altres moltes coses, un canvi en les polítiques especulatives i d’agressió al nostre medi natural. Tots i totes confiàvem que s’aturarien aquells projectes encetats pel PP i que suposaven una clara continuïtat de les polítiques que afavorien els interessos econòmics d’uns pocs posant en perill els recursos naturals del conjunt de la població. A Alcoi estem enduent-se una decepció ben gran.

Leer más...

Cooperació: política per a un nou temps

Una altra manera de treballar és possible, la que acompanya el canvi polític valencià fent que este avance, una nova concepció del paper dels partits, les institucions i els recursos, on la cooperació s’obri camí amb l’objectiu de millorar la vida de les persones des d’un autogovern fort, net i democràtic. 

Leer más...

Los del Pacte del Botànic NO vinieron a salvar personas

Que a fuerza de repetir una mentira, muchos acaben creyéndola, es un hecho. Y prueba de ello es que el Pacte del Botànic, a fuerza de repetir que venía a rescatar personas, consiguió que muchos les creyeran, especialmente los más desfavorecidos. Y era mentira. Los incumplimientos del gobierno valenciano se están cebando especialmente en aquellos a los que se suponía que venían a rescatar.

Leer más...

LA GESTIÓN DEL TEMPORAL

Puede parecer a destiempo la publicación de este artículo. Pero ha habido que esperar las contestaciones del gobierno en el pleno del lunes 30, para valorar lo ocurrido en el último temporal en Alcoy. Y creo que es necesario distinguir tres cuestiones básicas:
Solidaridad y valor humano

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid