Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

POLÍTICA SLOW

Tenim el Nadal a tocar, només cal observar al nostre voltant: corredors sencers de torrons i dolços nadalencs als grans supermercats, nadaletes sonant ininterrompudament a les grans superfícies comercials, des dels nostres aparells de televisió comencen a obstruir-nos els cervells amb els anuncis publicitaris de joguets, perfums i, com no,

Leer más...

POBRE CONSTITUCIÓN

La constitución Española de 1978, está siendo conculcada reiteradamente por el gobierno del  PP. Con sus “ajustes” y “decisiones coherentes” hasta el punto de convertirla en poco menos que papel mojado.

Leer más...

La potenciació de l’estratificació social del PP

Els darrers tres anys de govern de Rajoy, acompanyats dels 20 del PP valencià, han suposat una pèrdua continua de drets per als ciutadans del País Valencià i de l’estat espanyol. Cal alimentar i compensar a les empreses privades que van ajudar en la campanya i seguir fomentant allò de les portes giratòries.

Leer más...

Motivacions per a una Candidatura

Sóc Joan Gilabert, he decidit presentar-me a les primàries de Compromís per encapçalar la llista a les properes eleccions municipals, amb aquesta carta vull presentar-me i explicar-vos el perquè de la meua decisió.

Leer más...

Noves polítiques per a temps nous

Als darrers anys, al conjunt de l’Estat, hem assistit a esdeveniments que deixaven clarament al descobert que una nova etapa volia obrir-se pas front a la vella política del bipartidisme.

Leer más...

Cocentaina ha de saber la veritat sobre el camp de la Via

Abans de gastar-se 313.000 euros més en el camp de la Via, Cocentaina ha de conèixer la veritat. Cal recordar que aquest camp ja va costar prop de 800.000€ [500.000€ dels terrenys + 280.000€ de les obres]. 

Leer más...

Página 1 de 3   |  Inicio Prev 1 2 3 Próximo Fin

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid