Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

VALL D'ALBAIDA 

Reunión informativa sobre el Consorcio de residuos en Bocairent

MREUNIO VEINS BOCAIRENTás de 80 personas acudieron el pasado 7 de enero, a la reunión informativa convocada por el Ayuntamiento de Bocairent sobre el nuevo recibo emitido por el Consorcio para la gestión de residuos impulsado por la Generalitat Valenciana. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

“La Vall Violeta” nou col.lectiu feminista

El passat divendres 9 de gener es va celebrar la primera assemblea constituent del col·lectiu feminista d’EU de la Vall d’Albaida “La Vall Violeta”.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Ontinyent posa en marxa la III edició “d’Espais Familiars” per potenciar el joc entre pares i fills

Els pares i mares d’Ontinyent ja poden inscriure’s a una nova edició dels “Espais Familiars”, un servei totalment gratuït posat en marxa des de l’Ajuntament en col·laboració amb el CEIP Rafael Juan Vidal per tal d’afavorir la seua formació en la criança dels xiquets i xiquetes de zero a tres anys. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Concurso cartel “Dia de la Mujer” en Villena

La  edil de Igualdad, Virtudes Hernández, ha informado sobre las bases del Concurso Cartel Anunciador del día 8 de marzo de 2015, Día Internacional de la Mujer, que se encuentran publicadas en la página web del Ayuntamiento de Villena. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

XVI Edición Premio Literario de Narrativa de Mujeres de Castalla

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de Castalla informa que la Conselleria de Bienestar Social, a través de la Dirección General de Familia y Mujer, convoca la XVI Edición del Premio Literario de Narrativa de Mujeres, 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Nueva web del Teatro Río de Ibi para la venta de entradas

El Teatro Río de Ibi ha puesto en funcionamiento su nueva web www.teatrorioibi.com para la venta de entradas y consulta de la programación cultural cuyas entradas se encuentren a la venta.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Más de 20.000 personas visitan el Museo del Juguete

MUSEO DEL JUGUETE EN IBI
El Museo Valenciano del Juguete de Ibi recibió durante el pasado año a 21.074 personas que quisieron conocer de cerca este espacio que alberga una colección única que repasa la historia del juguete y de la industria de la Villa.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Compromís per Onil reclama el manteniment del paratge de la Casa Tàpena

Compromís per Onil va rebre en el paratge de Santa Anna, la visita del candidat de primàries a la llista autonòmica per Alacant de la Coalició Compromís, Paco Carbonell García. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Castalla aprova els pressupost del 2015

L'Ajuntament de Castalla ha aprovat els pressupostos municipals pel 2015 en els quals les inversions s'han reduït un 10% i s'has incrementat les partides destinades a ajudes socials i al foment de l'ocupació.

Leer más...

EL COMTAT 

Homenatge a Paco Esteve

La Unió Musical conjuntament amb l’Ajuntament de Muro enceta este 2015 amb les activitats de la celebració dels 100 anys del naixement del compositor murer Francisco Esteve Pastor. Amb els actes de la Fireta de Sant Antoni s’ inicien les activitats que s’han organitzat.

Leer más...

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid