Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

EL COMTAT 

L’associació Serra Mariola convoca un concurs fotogràfic per a descobrir el parc natural

CONCURS FOTOGRAFIC SERRA MARIOLA
“Descobrim la Mariola” és el lema del primer concurs fotogràfic convocat per l’associació Serra Mariola. Així, la finalitat del certamen és que “els amants de les instantànies puguen expressar, a través de l’objectiu, la seua pròpia visió del parc natural i dels municipis 

Leer más...

L'ALCOIÀ  

El proyecto de los chalés de la Font Roja sigue un orden lógico

La rehabilitación de los chalés de la Font Roja sigue su curso normal y el orden lógico en el desarrollo de cualquier proyecto urbanístico. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

El polideportivo municipal de Villena se renueva tras los festivales de rock

LIMPIEZA CAMPOS POLI EN VILLENA
El campo de césped aledaño a la pista de atletismo en el que se han celebrado los festivales de música en agosto ya ha sido sembrado y abonado para su uso deportivo durante la próxima temporada. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

La piscina coberta d’Ontinyent obri l’1 de setembre

La piscina coberta d’Ontinyent obrirà les seues portes al públic el proper dilluns dia 1 de setembre. Per a aquest curs que comença, l’organització comptarà amb totes les novetats en les instal·lacions que es van introduir i consolidar al llarg del curs anterior, i incorporarà una ampla oferta d’activitats.

Leer más...

L'ALCOIÀ  

Se repara el agujero del puente de Algezares

REPARACIO PONT ALGEZARES
La Concejalía de Obras y Servicios del Ayuntamiento de Alcoi ha iniciado las obras de acondicionamiento para reparar el agujero que se había producido en el firme del puente de Algezares a consecuencia del paso reiterado de los camiones, que han participado en las obras del puente de Viaducto-Zona Norte.

Leer más...

EL COMTAT 

L’Ajuntament de Muro torna a organitzar un taller de pessebres

El taller s’impartirà al Magatzem del castell de Muro, i serà de dilluns a divendres, començant el proper dilluns dia 15 de setembre i finalitzarà el divendres 26.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

La nova gestió rellança el Mercat Medieval a Ontinyent

La nova gestió  rellança el Mercat Medieval a Ontinyent
El Mercat Medieval d’Ontinyent ha rebut més de 15.000 visites al llarg dels tres dies que ha estat operatiu en el barri de la Vila,amb un augment del 25% respecte de l’any passat. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Mobilització contra el tancament d’un aula d’infantil al “Virgen de la Salud” d’Onil

El passat 27 d'agost el col·legi Verge de la Salut d'Onil va organitzar una altra mobilització contra el tancament d'un aula. 
Professors, alumnes, pares i mares es van concentrar al parc Félix Rodríguez de la Fuente de la localitat per a exigir a la Conselleria d'Educació que no suprimisca una unitat d'Infantil.

Leer más...

L'ALCOIÀ  

Nous projectes de modernització i sostenibilitat dins la Càtedra Smart City

L'Ajuntament d'Alcoi, a través de la Regidoria d'Empresa, Formació i Innovació, i el Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, començaran aquest mes de setembre a implementar diferents projectes dins la Càtedra Smart City.

Leer más...

EL COMTAT 

Cocentaina muestra su patrimonio con las nuevas tecnologías

La concejalía de Turismo del Ayuntamiento de Cocentaina ha iniciado la colocación de unos nuevos paneles interpretativos para los recursos patrimoniales locales, que abarcan tanto el casco urbano, como la periferia de Cocentaina. 

Leer más...

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid