Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

L'ALCOIÀ  

Generalitat destinará 3,5 millones de euros al CDT

MANÇANA DE RODEN CDT ALCOI
El CDT de Alcoy ha sido presupuestado en 3,5 millones de euros de los cuales ya están incluidos en una partida para el 2019, 100.000 euros; 2.000.000 de euros están presupuestados por 2020 y 1.410.000 de euros más para el 2021. 

Leer más...

L'ALCOIÀ  

3000 persones visiten l’IVAM CADA ALCOI els primers dies de la seua obertura

La inauguració de l'«IVAM CADA ALCOI» va reunir a més de 2500 persones del teixit associatiu de la ciutat que van voler acostar-se per conéixer de primera mà un dels centres d'art contemporani més importants de la Comunitat Valenciana i d'Espanya. 

Leer más...

L'ALCOIÀ  

La Alameda Camilo Sesto

ALAMEDA CAMILO SESTO
Dos años después de que el Ayuntamiento de Alcoy decidiera entregar a Camilo Sesto, la medalla de oro y el título de hijo predilecto de la ciudad, Alcoy dedica la Avenida Alameda al artista. El acto homenaje coincide también con el lanzamiento del disco «Camilo Sinfónico» y que cuenta con la colaboración de artistas reconocidas como Marta Sánchez, Mónica Naranjo, Pastora Soler y Ruth Lorenzo.

Leer más...

L'ALCOIÀ  

Alcoi elegida per acollir la XX edició de «Ciencia en Acción»

Alcoi forma part des de fa anys de la Xarxa de ciutats per la Ciència i la Innovació, i la xarxa Innpulso, apostant, de forma decidida les últimes legislatures, per la ciència i la divulgació científica. Aquesta important trajectòria, ha sigut, sens dubte, un dels motius pel que la ciutat ha estat elegida per convertir-se en la seu de la propera edició del concurs internacional «Ciencia en Acción» en l’any del seu vintè aniversari, 

Leer más...

L'ALCOIÀ  

Campaña para evitar atascos en las alcantarillas por las toallitas

campanya no ho tires al vater
Jordi Martínez, cocejal de Obras y Servicios; Humberto Panella y Matías Serra, representantes de Aqualia; y Miguel Signes, jefe del departamento municipal de Medio Ambiente, han presentado la campaña que lleva por lema «#nohotires, el vàter mai com a paperera».

Leer más...

EL COMTAT 

Tres anys del taller d’Art Especial a Muro

Tres anys del taller  d’Art Especial a Muro
A l’any 2016 es va iniciar a Muro el taller d’art especial per a persones amb diversitat funcional de totes les edats. Aquests tallers creatius adaptats, tenen com a objectiu impulsar a les persones a través de l’art, la cultura, la participació i la integració.

Leer más...

EL COMTAT 

Tallers d’orientació laboral per a persones en risc d’exclusió

La regidoria de Benestar Social de Cocentaina posa en marxa una nova acció formativa, en aquesta ocasió es tracta de tallers d’orientació laboral dirigits al col·lectiu de persones en risc d’exclusió social. L’objectiu d’aquestos és millorar la situació laboral d’aquestes persones eliminant les problemàtiques de discriminació que obstaculitzen el seu accés efectiu al mercat de treball. 

Leer más...

EL COMTAT 

Futura ley de protección, bienestar y tenencia de animales

nueva lei tenencia de animales
El Pleno del Consell ha autorizado la firma de un convenio que establece un marco de colaboración en materia de bienestar animal, entre la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural y la Federación Valenciana de Municipios y Provincias.

Leer más...

EL COMTAT 

Èxit de participació al I Concurs de Curts de Cocentaina

La regidora de Participació Ciutadana, Mireia Estepa, compartia les bases del concurs amb tots els centres educatius del poble perquè ho feren arribar als xiquets i xiquetes, públic a qui anava dirigit el concurs. 

Leer más...

EL COMTAT 

La Mancomunitat aprova els pressupostos de 2019

presupostos mancomunitat
El Plenari de la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat va aprovar el passat 21 de novembre els pressupostos per a 2019, amb un total de 744.771,85 euros. 
Dins aquest pressupost, la partida més destacada és la dedicada al manteniment i gestió del refugi d’animals, el qual es troba en les últimes fases del procés de construcció. 

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid