Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

VALL D'ALBAIDA 

El programa de rutes turístiques d’Ontinyent esgota les places

El programa de rutes turístiques guiades posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent ha esgotat  la pràctica totalitat de les places oferides per a les diverses activitats programades per als mesos d’estiu. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

IV Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez en Albiada

La Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” interpretarà els 4 pasdobles seleccionats pel jurat el dia 15 de setembre de 2019 a les 12 hores al Cinema Odeon en el LLIURAMENT DE PREMIS  del IV Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

167.000 euros en millora de paviment viari a Bocairent

bocairent
L’Ajuntament de Bocairent acaba d’invertir 167.805,76 euros asfaltant diversos carrers del nucli urbà per tal de millorar les prestacions de la circulació i de la seguretat viària per a vianants i per a vehicles. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Celtas Cortos encapçala l’oferta cultural de tardor a Ontinyent

cultura ontinyent
Un espectacle multidisciplinar basat en la novel·la “1984” de Georges Orwell amb el grup musical Celtas Cortos i altres tres grups artístics encapçalarà l’oferta cultural de tardor al Teatre Echegaray i la Sala Gomis d’Ontinyent. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Mejora de las instalaciones y la digitalización histórica del Archivo Municipal de Ibi

La Dirección General de Cultura y Patrimonio de la Generalitat ha acordado conceder una subvención de 10.072 euros al Archivo Municipal de Ibi para la digitalización de la documentación histórica y para la mejora de las instalaciones, destinada a los archivos municipales de la Comunitat Valenciana. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Ibi se vuelca con la Subida a LES REVOLTES d’IBI – Trofeo Villa del Juguete 2019

ralli ibi
Ibi volverá a ser el centro del automovilismo nacional con la última prueba puntuable para el Campeonato de España de Montaña de la Real Federación Española de Automovilismo
La prueba será puntuable también para el Campeonato de la Comunidad Valenciana de Montaña y de Escuderías, espera la asistencia de 75 participantes llegados de todos los puntos de la geografía nacional.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Exposició per a commemorar el 50 aniversari de les nines Barriguitas de Famosa

expo barriguitas
La Nina Barriguitas compleix 50 anys. Va naixer el 1969, a l'empresa FAMOSA d'Onil. Des de llavors, són moltes i molt diverses les col·leccions que d'aquesta nina han eixit al mercat.
Diversos col·leccionistes locals han col·laborat juntament amb el museu en aquesta exposició temporal, cedint les seves peces perquè puguem gaudir-ne al Museu de la Nina d'Onil, des d'agost fins a desembre de 2019.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Castalla lanza campaña para erradicar y prevenir el mosquito tigre

El área de Medio Ambiente del Ayuntamiento de Castalla ha puesto en marcha varias acciones de prevención y erradicación del mosquito tigre en el municipio. Los distintos procesos de prevención se prolongarán hasta final de octubre con el objetivo de que la especie no ocasione molestias a la ciudadanía. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Convocado concursos del cartel de Fiestas de Onil y de fotografia festera

La Asociación de Comparsas Virgen de la Salud de Onil ha convocado los concursos de fotografía y del cartel anunciador. La primera convocatoria es relativa al diseño del cartel de las próxima Fiestas de Moros y Cristianos, del año 2020. 

Leer más...

EL COMTAT 

En marxa les XI Jornades Formatives d’Ensenyants de l’Alcoià i el Comtat

Nova edició de les Jornades Formatives Encontre d'Ensenyants 2019, un curs per als docents de tota la comarca, que enguany arriba a l'XI edició. Seran divendres 27 (vesprada) i dissabte 28 (matí) de setembre, a la Casa de la Joventut de Cocentaina (davant de la biblioteca).

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid