Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

VALL D'ALBAIDA 

Ontinyent augmenta l’aposta pels vehicles elèctrics

Menys consum, menys contaminació i més estalvi econòmic. L’Ajuntament d’Ontinyent augmenta l’aposta pels vehicles elèctrics amb un nou cotxe per al departament de serveis municipals, aportat per l’empresa FCC, com a millora dins del plec de condicions per a la contrata del servei de neteja d’edificis que va entrar en funcionament l’any passat. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Jornada sobre obradors alimentaris a Agullent

La Unió de Llauradors i Ramaders ha triat a Agullent com a seu per a una jornada formativa sobre el funcionament i normativa d’obradors per a l’elaboració artesana d’aliments. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Ontinyent amplia la seua oferta esportiva amb un club de rugby

L’oferta esportiva a Ontinyent s’amplia amb una modalitat fins ara inèdita a la ciutat: El rugby. Una iniciativa que s’articulava a través de les xarxes socials fins la seua fundació el passat mes de setembre.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

L’Olleria acollirà la primera Egyptian Race d’Espanya

EGIPTIAN RACE OLLERIA
L’Olleria albergarà el pròxim 13 de maig la 1º carrera d’obstacles temàtica de tota Espanya: la Egyptian Race. Una carrera ambientada en l’antic Egipte i en la que s’hauran de superar, al llarg de 10 quilòmetres, diferents obstacles naturals i urbans ubicats en alguns dels paratges i zones més emblemàtiques del poble. Hi haurà obstacles aptes per a tots els participants, des dels més menuts fins als d’elit.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Conveni per a la posada en marxa del Museu Internacional del Toc Manual de Campanes

ESCOLA DE CAMPANERS
L’ajuntament d’Albaida i la Diputació de València amb la representació de Pilar Moncho, diputada de Turisme, ha presentat a la ciutat d’Albaida el conveni singular que permetrà posar en funcionament el Museu Internacional del Toc Manual de Campanes (MITMAC), que comptarà també amb una escola de campaners.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

El renovat mercat medieval d’Ontinyent oferirà una ampla oferta cultural i comercial

“Ontinyent Medieval”comptarà enguany amb la participació d’artesans de tota la comarca i donarà cabuda a actuacions musicals. Són dues de les principals novetats del mercat medieval ontinyentí organitzat per l’Ajuntament, la Diputació de València i la Societat de Festers, que enguany s’organitza per segona volta coincidint amb el Mig Any Fester, i que comptarà amb més de 120 llocs de venda i desenes d’activitats d’animació al centre històric de la ciutat.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Exposición de proyectores de cine en el Museo del Juguete

EXPO PROYECTORES MUSEO JUGUETE IBI
La nueva muestra del Museo del Juguete “Proyectores de juguete” ha abierto sus puertas al público. La exposición abierta al público hasta el mes de abril y está incluida dentro de la actividad que organizan junto con el Centro de Información Juvenil (CIJ) para celebrar febrero como mes del amor bajo el lema “Proyectando amor 3.0”.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

A la venda 36.000 m2 del parc empresarial de Tibi

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha tret a concurs 36 parcel·les industrials al parc empresarial Maigmó de la localitat de Tibi, mantenint el preu de les anteriors licitacions i a més s'invertiran 300.000 euros en l'adequació del polígon.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

500.000 euros en inversions per a Castalla

L'Ajuntament de Castalla ha provat els pressupostos de 2017, en els quals destinen gairebé mig milió d'euros a inversions. Per primera vegada, es contemplen tres       iniciatives ciutadanes relacionades amb infraestructures esportives.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

II Jornades formatives Enric Valor a l’escola

La UA (Càtedra Enric Valor) i els CEFIRE d’Alacant i d’Elda convoquen les II Jornades Formatives Enric Valor a l'escola. Es tracta d'unes jornades reconegudes amb 20 hores: 7 hores presencials, a Castalla (divendres 17 i dimarts 21 de març, de 17 a 20:30 hores) i 13 hores a distància (plataforma Moodle). 

Leer más...

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid