Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

L'ALCOIÀ  

Campanya Solidària CD Alcoyano amb Creu Roja Alcoi

El CD Alcoyano ha iniciat una campanya solidària. Les persones que vullguen el poster amb la plantilla d'aquesta temporada hauran de lliurar aliments per obtindre'l. 

Leer más...

L'ALCOIÀ  

Els dissabtes 17, 24 i 31 de desembre i el bus urbà serà gratuït

Tots els dissabtes de les setmanes d’aquestes Festes de Nadal, els alcoians podran pujar a l’autobús urbà sense cost. 

Leer más...

L'ALCOIÀ  

El Conseller d’Economia visita diverses empreses de Banyeres de Mariola

CLIMENT VISITA BANYERES
El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha visitat les empreses Deformac, Hilaturas Ferre i Grupo Vicent de Banyeres de Mariola per a conéixer de primera mà les indústries del municipi i les seues necessitats. 

Leer más...

L'ALCOIÀ  

70.000 € para parados de larga duración

Alcoy ha recibido una subvención de la Generalitat Valenciana para contratar parados de larga duración, en total, 12 personas a jornada completa durante 3 meses, 4 oficiales de obra y 8 peones que ayudarán en la realizaciones de obras de mantenimiento.

Leer más...

L'ALCOIÀ  

250.000 € del presupuesto de 2017 serán para impulsar el centro de Alcoy

El presupuesto de la Concejalía de Comercio ha visto incrementado sustancialmente este año, centrándose, sobre todo, en una partida de 250.000 euros para impulsar el centro de la ciudad. Otra novedad del presupuesto municipal para el comercio está en la partida para las actividades comerciales que, este año, está abierta a todas las asociaciones con un régimen de concurrencia competitiva, pasando de los 9.000 euros del año pasado a los 20.000 euros actuales.

Leer más...

L'ALCOIÀ  

«Nadal Esportiu» amb novetats a Alcoi

NADAL ESPORTIU AMB NOVETATS A ALCOI
La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat el Nadal Esportiu. Les activitats tindran lloc al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre i estan dirigides a menuts d'entre 6 i 12 anys entre el 27 i el 30 de desembre. 

Leer más...

EL COMTAT 

Cocentaina llança un nou taller d’ocupació per a 10 persones

L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha anunciat la creació i posada en marxa d'un nou Taller d'Ocupació 'Cocentaina Actua'. Es tracta d'un programa què combinarà la formació dels participants i la feina pràctica dins de l'àmbit de l'atenció sociosanitària a persones en el domicili. 

Leer más...

EL COMTAT 

Audiovisuals per a les escoles de la comarca 

La Coordinadora pel Valencià/ Escola Valenciana de l'Alcoià i el Comtat ha presentat la nova col·lecció d'audiovisuals per a l'escola. Es tracta de quatre gravacions, editades en DVD, enregistrades en diversos pobles de les nostres comarques que han acollit algun dels actes de l'entitat. 

Leer más...

EL COMTAT 

Les Esclaves d’Alcoi descobreixen Beniarrés

El passat dimecres dia 7 de desembre, els alumnes de 2n ESO de la Fundació Educativa ACI - Col·legi "Sagrada Família" d’Alcoi visitaren la població de Beniarrés. 

Leer más...

EL COMTAT 

Cocentaina rebrà del Consell 134.000 euros per a fer inversions en el municipi

cocentaina rebra diners per a inversions
L'Ajuntament de Cocentaina veurà incrementat en 134.000 euros el seu pressupost disponible per al municipi l'any 2017. Aquesta injecció de recursos ha estat possible després de l'adhesió del municipi a l'anomenat Fons Autonòmic de Cooperació Municipal, una mesura llançada pel Govern de la Generalitat Valenciana.

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid