Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

COMARCAS 

Ja presta servei el wifi gratuït a la Glorieta

Permetrà a qualsevol persona disposar d’una connexió a internet des del seu telèfon, tauleta o portàtil, simplement donant-se d’alta gratuïtament a les biblioteques municipals, l’Àgora o l’oficina d’informació de l’Ajuntament del carrer Sant Llorenç.

Leer más...

COMARCAS 

Vuelve la “Noche en el Museo” a Ibi

El Museo de la Biodiversidad de Ibi vuelve a ofertar una de sus actividades estrella: "UNA NOCHE EN EL MUSEO". 

Leer más...

COMARCAS 

Castalla organitza les “Jornades d’Aproximació a la Nostra Història”

Els dies 17 d'abril i 7, 8 i 9 de maig se celebren les primeres “Jor­­nades d’Aproximació a la Nos­­tra Història”, organitzades pel Centre Cultural de castalla, on s’han organitzar una amplia programació amb projeccions i conferéncies, per entendre i descobrir la evolució sufrida pel poble de Castalla a través de la història, des dels temps dels íbers fins a la Trancisió.

Leer más...

COMARCAS 

Alcoy celebrarà el Dia del Llibre el 23 d’abril

Alcoi celebrarà el Dia del Llibre el proper 23 d'abril com en la resta del país, ja que les Festes de Moros i Cristians s'han traslladat per al cap de setmana.

Leer más...

COMARCAS 

Presentat el VII Circuit Cajamar de carreres populars de la Vall d’Albaida

El passat 1 d’abril es va presentar a la seu de la Mancomunitat, el VII Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. 

Leer más...

COMARCAS 

Turismo prepara una nueva edición de la Ruta de Tapas en Ibi

Tras el éxito conseguido en anteriores ediciones, Ibi vuelve a organizar la ya tradicional y esperada Ruta de tapas en la localidad que se celebrará del 16 de abril al 31 de mayo en la villa juguetera. Un total de 25 hosteleros del municipio ofrecerán durante esos días su tapa junto con una bebida a un precio especial de 2 euros.

Leer más...

COMARCAS 

Pablo Carbonell actua a Ontinyent dins el cicle “Ochenteando”

El polifacètic cantant, actor i presentador Pablo Carbonell, lider del grup “Los Toreros Muertos”, ha actuat el passat divendres a Ontinyent.

Leer más...

COMARCAS 

III Edició del Concurs de Gossos de Ramat de la Valleta d’Agres

El proper cap de setmana del 2 i 3 de maig tindrà lloc la tercera edició del Concurs de Gossos de Ramat de la Valleta d'Agres.

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid