Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

VALL D'ALBAIDA 

II Volta a València Fèmines a Ontinyent el 21 de juliol

VOLTA CICLISTA FEMENINA ONTINYENT
El ciclisme femení d’èlit a Espanya té una cita destacada el proper 21 de juliol a Ontinyent, on tindrà lloc una de les etapes de la II Volta Ciclista a la província de València Fèmines “Trofeu Diputació de València”, que reunirà 20 equips i 150 destacades ciclistes femenines de tota Espanya. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Albaida comença les festes de juliol amb la coronació de les Regines

Albaida ja està preparada perquè comence la Fira de Sant Jaume 2017. El dissabte 15 de juliol ha tingut lloc un dels actes més tradicionals d'estes festes: la coronació de la Regina Major i de  la Regina  Infantil de la Fira i Festes 2017 així com la Presentació de les seues Corts d'Honor.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Ontinyent procedeix a la col.locació del Castell de Festes a la Plaça Major

COLOCACIO CASTELL ONTINYENT
L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la col·locació del Castell de Festes a la Plaça Major. Es tracta d’una infrastructura que des de fa més de 30 anys és testimoni directe de les festes de Moros i Cristians, i que un equip d’operaris de l’empresa Construcciones Fita S.L. esta col·locant amb ajuda d’una grua de grans dimensions.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Les Pool Party porten una altra manera de disfrutar de la piscina a 11 municipis

Des del passat 14 de juliol a Benicolet han començat les Pool Party que fins a mitjans d’agost oferiran una altra manera de disfrutar de la piscina municipals als 11 pobles participants.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Nova planta fotovoltaica a Biar amb una inversió de 30.000.000 euros

Sis empreses participen en la construcció d'una nova planta fotovoltaica en la localitat de Biar. El projecte suposarà una inversió de 30.000.000 euros i ocuparà una superfície 1.326.516 m2 dels quals 345.607 seran usats per instal·lar plaques solars. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Nueva fuente en la antigua Vía en Ibi

NOVA FONT IBI
El Ayuntamiento de Ibi, desde las áreas de Servicios Públicos y Medio Ambiente, ha instalado una fuente en la antigua Vía para que todas las personas que pasen o hacen deporte por la zona puedan beber y refrescarse, atendiendo a las peticiones de vecinos y usuarios.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Xerrada col.loqui Falla Sant Jaume d’Onil

El proper divendres, 21 de juliol, Joan V. Ramírez i Bosc, faller i secretari del Casal Bernat i Baldovíens oferirà una xerrada col·loqui sobre la Falla del Carrer Sant Jaume d'Onil. Tindrà lloc al Centre Cultural de la localitat, situat a l’Avinguda de la Constitució, 21 i l’entrada sera gratuïta per a tots els interessats.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Castalla lanza un plan para emplear a 20 jóvenes con una subvención de 450.000 €

El equipo de gobierno de Castalla ha conseguido una gran subvención de 450.000€ para poder emplear a 20 jóvenes desempleados, dicha subvención ha sido concedida por la consellería de empleo, a través del Servicio Valenciano de Empleo y Formación (SERVEF) en el programa Avalem Joves con fondos europeos.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

I Exposición colectiva de arte sobre el Valle del Juguete

EXPOSICIO COLECTIVA IBI
El Museo del Juguete de Ibi ha inaugurado su primera exposición colectiva titulada “Històries de Joguets”. La iniciativa cuenta con la colaboración de las concejalias de Turismo, Cultura y Juventud del Ayuntamiento.

Leer más...

EL COMTAT 

AFA Muro i comarca rep subvenció

SUBVENCIO AFA MURO
El passat 6 de juliol, va tindre lloc al Centre de Dia Benicadell, la signatura del conveni de col.laboració entre la Fundació La Caixa i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències de Muro i Comarca  per portar a terme el projecte «ACTIVA’T. Estimulació Integral per a persones amb demència lleu». 

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid