Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

COMARCAS 

Cocentaina formarà part del programa sij+Garantia Juvenil

L’Institut Nacional de la Joventut (INJUVE) ha comunicat a l’Ajuntament de Cocentaina que la Casa de la Joventut d’aquesta localitat serà un dels centres d’informació juvenil seleccionats a Espanya per a formar part d’una primera fase del projecte “SIJ+Garantia Juvenil”

Leer más...

COMARCAS 

“Tarifa plana” en el bus urbano de Alcoy

El próximo día 1 de junio se abrirá el periodo de presentación de solicitudes para acceder a los nuevos 'bono-bus' que el Gobierno municipal ha puesto en marcha para abaratar los precios del servicio de autobús para las personas con menos recursos. 

Leer más...

COMARCAS 

El 28 de maig comença la IV Edició del MOCMAO a Ontinyent

La IV edició de la Mostra de Cinema de Medi Ambient a Ontinyent (MOCMAO) 2015, que tindrà lloc entre 28 de maig i el 6 de juny, ve carregada d’activitats paral·leles en col·laboració amb associacions locals i de la comarca, a més de les projeccions de documentals. 

Leer más...

COMARCAS 

El 3r Aplec de Mariola se celebrarà a Agres

Un any més l'Assemblea dels Pobles de la Mariola malda per ajuntar la festa, la cultura popular i la reivindicació en una nova edició de l'Aplec de la Mariola. Aquesta tercera trobada tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 d'octubre al poble d'Agres sota el lema “Escola rural, pobles vius”.

Leer más...

COMARCAS 

Albaida posa en marxa la ruta de senderisme «la Sèquia del Port»

Es tracta d´un sender circular de 16 km que recorrerà les hortes regades per la Séquia del Port on trobarem recursos patrimonials i etnogràfics únics així com elements històrics i culturals. 

Leer más...

COMARCAS 

Exposición de camiones de Gozán en Ibi

El Museo del Juguete de Ibi inicia una nueva etapa de exposiciones en su Sala Temporal de muestras con una exposición dedicada a la empresa ibense Gozán. 

Leer más...

COMARCAS 

El TSJ insta a l’Ajuntament d’Alcoi a redactar un nou projecte per a La Rosaleda

La El TSJ ha resolt finalment que el projecte presentat per l’Ajuntament amb la finalitat d'executar la sentencia a La Rosaleda pateix d’alguns defectes que impedeixen poder-lo aprovar.

Leer más...

COMARCAS 

Un concurs de micrometratges per donar a conèixer Agullent

Si saps explicar una història audiovisual en menys de 60 segons, amb una al·lusió visual, escrita o en el diàleg a la paraula “arbre” i tens ganes d’emportar-te sucosos premis en metàl·lic i estades de cap de setmana a Agullent, ara en tens l’oportunitat.

Leer más...

COMARCAS 

El alcalde de Alcoleja denuncia la eliminación del único cajero automático del municipio

El alcalde de Alcoleja, Francisco Fenollar, ha denunciado el cierre del único cajero automático que da servicio al municipio y que pertenece a la entidad financiera Sabadell.

Leer más...

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid