Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

VALL D'ALBAIDA 

Alcaldes de la Vall d’Albaida coneixen el funcionament del servici de recollida del fem

La Mancomunitat va reunir els alcaldes de la Vall d’Albaida per a explicar el funcionament del servici de recollida del fem. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Adrián Ronda Sampayo, nou director de la Unió Musical d’Albaida l’Aranya

La nova junta directiva de la Unió Musicla d’Albaida l’Aranya ja ha començat a fer feina i la primera tasca urgent que hi tenia al davant era el d’escollir un nou director musical després que l’anterior, José Javier Sanz Vila, va decidir deixar la direcció.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Voluntaris del Botànic reforestaran la Serra d’Agullent

REFORESTACIO SERRA D'AGULLENT
Un grup de voluntaris del Jardí Botànic de València participaran en una jornada de reforestació que ha promogut l’Associació la Codolla el dissabte 6 de febrer, i que té com a objectiu contribuir a regenerar la zona que fa cinc anys i mig va ser afectada per un greu incendi forestal.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

El ball del moro anticipa les festes de Bocairent

BALL DEL MORO BOCAIRENT
La població obri mig any d’activitats compartides amb Banyeres de Mariola, Biar i Ontinyent
Les danses festives de moros i cristians uniran des del 23 de gener fins el 9 de juliol les localitats de Banyeres de Mariola, Biar, Bocairent i Ontinyent. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Comèdia a benefici d’ANIMA i Parkinson Benicadell

COMEDIA SOLIDARIA AGULLENT
La companyia agullentina L’Altet de l’aire interpretarà la comèdia La mort d’un viatjant de llibres el proper dissabte 13 de febrer a les 19:30 h. al Teatre Echegaray. Una actuació solidaria que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i la recaptació de la qual anirà destinada a ANIMA i a Parkinson Benicadell. 

Leer más...

L'ALCOIÀ  

Preparen la marxa hivernal pel “Camí del peix”

CAMI DEL PEIX ALCOI
L'Associació Cultural Hispania Romana ha preparat a la Vila Joiosa i a Alcoi, amb els museus d'ambdues ciutats, el traçat de la marxa que membres de l'Associació faran per l'històric Camí del Peix. 

Leer más...

L'ALCOIÀ  

El Consell reconeix el Museu de l’Espardenya de Banyeres de Mariola

MUSEU DE L'ESPARDENYA BANYERES
La vicepresidenta Mònica Oltra ha informat en roda de premsa que el Consell de la Generalitat Valenciana ha reconegut oficialment el Museu de l'Espardenya de Banyeres de Mariola com a Museu de la Comunitat Valenciana.

Leer más...

L'ALCOIÀ  

Convenio entre la Asociación de San Jorge y la UA para actualizar el Archivo Histórico

Tres estudiantes de Historia ordenan, catalogan y digitalizan documentos durante el periodo de prácticas en el Casal de Sant Jordi 
La Asociación de San Jorge ha puesto en marcha la actualización de su Archivo Histórico, retomando el proceso iniciado por el historiador Àngel Beneito.

Leer más...

L'ALCOIÀ  

El Carnestoltes d'Alcoi serà el 13 de febrer

Alcoi està organitzant una nova edició del Carnestoltes que tindrà lloc el 13 de febrer a partir de les 19.30 hores i recorrerà els principals carrers del centre de la ciutat.

Leer más...

L'ALCOIÀ  

Cinema en valencià per als Cicles d’Infantil i Primària

El cicle de “Cinema Valencià a l’Escola” dins de la Campanya de Promoció del Valencià ha ofert aquest curs 5 pel·lícules al centres educatius per als cicles d’infantil (4-5 anys) i primària.

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid