Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

FOIA DE CASTALLA 

PP de Castalla constituye el comité campaña local para las generales

El Partido Popular de Castalla, compone el equipo para afrontar las próximas elecciones generales. Un equipo que lleva implícito el espíritu del nuevo PP en Castalla, combinando experiencia y juventud.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Els alcaldes de la Foia denuncien a Iberdrola per la subestació elèctrica

Els alcaldes d'Ibi, Tibi, Castalla i Onil es van citar el passat dia 12 de novembre a l'Ajuntament de Castalla on van interposar una denúncia contra l’empresa Iberdrola en la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència per no atendre la demanda de subministrament elèctric a la comarca de la Foia. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Las Jornadas Micológicas baten récords de participación

JORNADAS MICOLOGICAS IBI
Aún no han finalizado pero las Jornadas Micológicas de Ibi llegan a su décima edición consiguiendo aumentar el número de participantes y asistentes a los diferentes actos que se están sucediendo desde el pasado 29 de octubre y que se prolongarán hasta el 29 de este mes.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Els pressupostos participatius arriben també a Castalla

Una de les primeres mesures del procés de reactivació del Consell de Participació Ciutadana ja està en marxa, es tracta de la instal·lació d’urnes per a que els veïns de Castalla emitixquen els seus suggeriments de cara a les inversions del proper any. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

El Museo del Juguete celebra 25 años

El Museo del Juguete de Ibi conmemora su 25 aniversario con diversas actividades haciendo coincidir el 29 de noviembre, cuando se cumplen dos años de su apertura en la antigua fábrica de Payá.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Èxit en la segona edició de la Fireta d’Associacions a Aielo de Malferit

El passat diumenge 8 de novembre la localitat d’Aielo de Malferit va celebrar la 2a edició de la popular Fireta d’Associacions.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Un centenar de pelegrins inauguren el tram agullentí del Camí de Santiago

Un centenar de pelegrins entre veïns d’Agullent i excursionistes de  Xàbia i Pego es van congregar el passat dia 8 de novembre per a inaugurar el tram agullentí de la ruta Camí de l’Alba-Camí de Santiago.  

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Bocairent programa un Novembre Saludable

NOVEMBRE SALUDABLE A BOCAIRENT
“Per què vacunem els nostres fills?” va ser la xerrada que va obrir un cicle dedicat a la salut promogut per l’Àrea Sociosanitària de l’Ajuntament de Bocairent. El programa compta amb altres cinc cites fins el dia 19 repartides entre dilluns i dijous tenint la sala Joan de Joanes com a marc.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

L’Olleria busca recuperar “El Salido”

El diputado de Medio Ambiente, Josep Bort, ha recibido al alcalde de L’Olleria, Julià Engo, y a la teniente alcalde, Ruth Martínez, quienes le han solicitado la colaboración de la institución provincial para recuperar la zona de “El Salido”.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Actuació solidària en Agullent

actuacio eugeni en Agullent
L’humorista Eugeni Alemany estarà aquest diumenge 22 de novembre a Agullent amb el seu espectacle “En persona guanye”. L’Auditori d’Agullent acollirà a partir de les 19 hores l’actuació del conegut presentador i guionista de televisió, qui ha treballat en les principals cadenes televisives,

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid