Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

VALL D'ALBAIDA 

El 8º Campeonato de karate llena el pabellón de Bocairent

Quince clubes procedentes de Sevilla, Málaga, Barcelona, València, Alicante, Alcoy, Muro d’Alcoi, Castelló de Rugat y Bocairent tomaron parte el pasado domingo, 5 de marzo, en el 8º Campeonato de karate en las modalidades de kata y kumite en categorías desde infantil hasta juveniles. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Muntatge i desmuntatge gratis al Teatre l’Echegaray i la Sala Gomis per a Associacions

L’Ajuntament d’Ontinyent ha contractat els serveis d’una empresa especialitzada per tal d’atendre una demanda històrica de les associacions locals per al desenvolupament de les seues activitats al Teatre Echegaray i la Sala Gomis. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Marta Mompó i Adriana Dragón, Reines de Festes de l’Olleria 2017

REINES DE FESTES OLLERIA
La xiqueta Adriana Dragón i la jove Marta Mompó seran les Reines de Festes de l’Olleria de 2017. La sort va fer, que el passat divendres 4 de març a la nit, el paper amb el seu nom fora l’escollit d’entre totes les candidates que s’havien presentat. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

La Vall d’Albaida dispondrá de 2,5 millones de euros

Los municipios de la comarca de la Vall d’Albaida dispondrán de 2,5 millones de euros del nuevo Fondo de Cooperación Municipal, un mecanismo impulsado de forma conjunta por parte de la Generalitat Valenciana y la Diputación de Valencia con el propósito de potenciar el autonomía local de los consistorios en materia de inversiones y gasto corriente.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Ontinyent millora la seguretat de la rotonda d’accés a la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent procedirà a millorar la seguretat de la rotonda d’accés a la ciutat per la CV-650 (front el Pont de Sant Vicent) amb una columna de llum de 12 metres. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Otos mantindrà oberta la piscina municipal a l’estiu

PISCINA OTOS OBERTA A L'ESTIU
Otos mantindrà oberta la Piscina Municipal gràcies als fons aportats per la Diputació de València. Així ho ha traslladat l’alcalde Mario Mira, a la vicepresidenta de la corporació provincial, Maria Josep Amigó, durant la visita efectuada al municipi de la Vall d’Albaida per a conèixer de primera mà les inversions realitzades a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) i el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS).

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

L’Hotel Onix torna a mans de l’Ajuntament d’Onil

HOTEL ONIX TORNA A L'AJUNTAMENT D'ONIL
L'edifici que va albergar durant anys l'Hotel Ónix, junt a la pla­ça Major d'Onil, tornarà a mans de l'Ajuntament, ja que, a pesar que és de pro­­pietat municipal, és­­taba arrendat des de l’any 2007 a una empresa madrilenya en situació d'amb­curs de creditors en l'actualitat.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

160 personas disfrutan del cuentacuentos “Una biodiversidad sorprendente” en Torretes

EXITO CUENTACUENTO EN TORRETES
El pasado domingo cerca de 160 personas participaron en el cuentacuentos que se celebró en el Jardín Botánico de la Estación Biológica de Torretes de Ibi. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Subvención para el nuevo edificio socio-asistencial de Tibi

La Diputación de Alicante subvencionará las obras de electrificación del nuevo edificio socio-asistencial del municipio de Tibi con una aportación de 165.300 euros. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Els monstres de la cultura popular valenciana a Ibi

Els centres escolars d'Ibi participaran del 20 al 30 de març en una iniciativa de la Biblioteca Municipal sobre els monstres que apareixen en els contes de la cultura popular valenciana.

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid