Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES

LLEGENDA DE SANT JORDI, EL DRAC I LA PRINCESA

LLEGENDA 2018 BANYERES
Cada tres anys, en el mes de juliol, juntament amb el mercat medieval, es representa la llegenda de Sant Jordi en el parc de Vil.la Rosario. Aquesta representació suposa una posada en escena que deixa bocabadats a tots els espectadors. La pròxima representació tindrà lloc els dies 13 i 14 de juliol de 2018.

La Representació de “la Llegenda de Sant Jordi, el Drac i la Princesa”, és un espectacle singular que s'escenifica a l'aire lliure en el context de les festes de la Malena el segon cap de setmana de juliol a Banyeres de Mariola.

Per a l'actual edició es compta amb la declaració que va realitzar l'Ajuntament en la qual es qualificava com “Any de la Llegenda”, així s’intenta recolzar a l'espectacle qualificant-ho com “un element cultural i una proposta turística sense igual en l'àmbit de la Comunitat Valenciana”. 
En la seua última edició va ser presenciat per més de tres mil persone i va comptar amb la participació de prop de 250 actors més altres 150 col·laboradors per poder dur-ho a terme, constituint sens dubte l'espectacle de major envergadura que se celebra a la província.

Leer más...

MILLENA EN FESTES

DEL 13 AL 16 DE JULIOL DE 2018
 
Dissabte 30 de juny i Diumenge 1 de juliol
Acampada Aitana per la Utopia. Trobada per la unitat del territori, volem la base per la nova cultura, per un ús formatiu i natural del territori. Xerrades, jocs infantils, fireta i música. Organitzat per la Federació Aitana per la Utopia. 

Dissabte, 7 de juliol
A les 10:00 h. 12è Campionat de Cotos al bar de Millena.
A les 18:30 h. Festa de la Cervesa que durarà fins la matinada amb musica i Disco-mòbil
A les 20:00 h. Cercavila de Disfresses amenitzada per la banda de musica “El Deliri” de Gorga.

Leer más...

FESTES DE LA MALENA EN BANYERES DE MARIOLA

FESTES DE LA MALENA EN BANYERES, 2018
DEL 16 DE JUNY FINS AL 22 DE JULIOL
 
Se li dóna culte a Santa Maria Magdalena en la seua antiquíssima ermita d’estil gòtic senzill, emplaçada en la part alta del municipi, i durant els mesos de juny i juliol acapara gran protagonisme ja que Banyeres de Mariola cel.lebra les festes de “La Malena”, com popularment és coneguda la copatrona de la localitat. Alguns dels actes més destacats són la Fira Medieval, el Correfoc i la Representació de la Llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa. 
A més s’organitzen activitats culturals i lúdiques, com el Cine a la fresca, festivals de bandes, danses i concurs de paelles entre d’altres...
Ací vos deixem tota la programació que tindrà lloc a Banyeres de Mariola des del 16 de juny fins al 22 de juliol.

Leer más...

FESTES AL BARRI DE LA ZONA NORD D'ALCOI

DEL 15  AL 23 DE JUNY DE 2018

DIVENDRES 15 DE JUNY
A les 18:00 h. INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE PINTURA dels membres del curs de pintura d’Aprenguem Junts. Dies de exposició del 15 al 21 de Juny. Horari 18,30 a 21. 
Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord, c/ San Juan Bosco, 20 

DISSABTE 16 DE JUNY
ACTUACIÓ PER A LA JOVENTUT A L’AMFITEATRE AMANDO BLANQUER des de les 18,00 a 22,00 h. dels Grups “Jueces de la batalla” amb la participació de: ZASCO, KHAN, BTA, ANGEL, LEVUAN, SPEAKER, TETE WEERAS. 
Organitza i patrocina Ajuntament d’Alcoi

Leer más...

FESTES DEL BARRI DEL VIADUCTE

DEL 18 AL 23 DE JUNY DE 2018

• Lunes 18 de junio
Alas 11,00 h. “Colgar la enramada” en la Plaza Hospital Sueco Noruego al lado de la Asociación.

• Martes 19 de junio
A las 20,00 h. en el salón de actos del Col·legi Major Ovidi Montllor, en el carrer  Sant Joan de Ribera, actuació del Grup Bolos Teatre presentant dos peces curtes, “Un sopar tan íntim” de Carles Pons y “La més forta” d’August Strindberg. La entrada será libre.

Leer más...

APERTURA PISCINES MUNICIPALS ALCOI 2018

DEL 15 DE JUNY AL 2 DE SETEMBRE DE 2018

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid