Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

400 participants menys en l’Alardo d’Alcoi

L'obligació d'obtenir la llicència d'armes ha restat al voltant de 400 participants al Alardo de les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi. L'Associació de Sant Jordi considera que els 2.325 festers que a la fi s'han tret el permís permetran la celebració d'un acte en condicions.

Leer más...

El Parc Natural de la Font Roja celebra el seu 30 aniversari

Ja s'han presentat les activitats que es van a dur a terme amb motiu dels 30 anys de la declaració del Carrascal de la Font Roja com a Parc Natural, creat per decret 49/1987, de 13 de abril, del Consell de la Generalitat Valenciana, de declaració del Parc Natural de "Carrascal de la Font Roja".

Leer más...

Alcoy apuesta por pastoreo para el mantenimiento de los montes

ALCOY APUESTA POR EL PASTOREO
El Gobierno Municipal, con el fin de mantener las áreas cortafuegos en terrenos de utilidad pública, ha apostado por la introducción de ganado ovino y caprino, de forma que se reduzca la cantidad de biomasa vegetal y crear así áreas de discontinuidad efectiva frente a los incendios forestales dentro del Parque Natural del Carrascal de la Font Roja.

Leer más...

100.000 euros para el pago de suministros básicos en Alcoy

El Ayuntamiento de Alcoy ha aprobado la convocatoria de ayudas económicas para familias en situación de precariedad económica para coadyuvar al pagos de las cargas, obligaciones, servicios y suministros básicos de la vivienda.

Leer más...

Els Marrocs inicien el cicle d’Entraetes 2017 de Banyeres

L’Entraeta de la filà Marrocs del passat dissabte 11 de març inicia el calendari previ fester d’enguany abans de la celebració de les festes de Moros i Cristians en les seues dates tradicionals del 22 al 25 d’abril. La desfilada dels Marrocs constitueix l’avantsala a la presentació de la revista programa de Festes del passat diumenge 12 de març al Teatre Principal.

Leer más...

Mesures per la nova temporada de Terrasses

La comissió d'arbitratge de les terrasses i veladors, creada pel Govern Municipal en 2014, prepara les mesures de cara a la nova temporada de bon temps. 

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid