Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

Román de la Calle y Faula Teatre Premis 9 d’Octubre 2017

PREMIS 9 D'OCTUBRE EN ALCOI
L'Ajuntament d'Alcoi ha atorgat el Premi 9 d'Octubre al catedràtic de la Universitat de València Román del Carrer i al grup de teatre Faula Teatre. 
Tots dos guardonats rebran aquesta important distinció el proper dia 9 d'octubre, en la cerimònia en la qual es procedirà a la lectura del manifest que enguany a recaigut en la persona de Miquel Cruz.

Leer más...

Alcoi acollirà el primer Museu de la Generalitat en la província d’Alacant

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat al debat de política general a les Corts Valencianes, la signatura del conveni entre l'Ajuntament d'Alcoi, la Generalitat i la Fundació CAM per la reobertura del CADA com a subseu de l'IVAM en les pròximes setmanes.

Leer más...

Màster de Gestió del Patrimoni a Banyeres de Mariola

La Casa de Cultura de Banyeres de Mariola esdevindrà aula universitària aquest any per a la impartició del títol, després que el rector, Manuel Palomar i l’alcalde, Josep Sempere, hagen signat un acord de col·laboració entre la institució acadèmica i l’Ajuntament. 

Leer más...

Robòtica i creació de videojocs, oferta formativa en l’Àgoralab

Dins de l’oferta formativa que aquest any presenta l’Àgoralab, destaquen els cursos de creació de videojocs i el curs de robòtica creativa, ambdós destinats a l’alumnat de 5é de primària fins a ESO. Les sessions de tots dos tallers es duran a terme durant el curs escolar (octubre-juny), amb una duració d’1,30 h cadascun. 

Leer más...

I edición de Color Road en Alcoy

COLOR ROAD EN ALCOY
Alcoy acogerá el próximo sábado 30 de septiembre la I edición de Color Road, una carrera de 5 kilómetros y de cerca de una hora y media de duración, que combina deporte y diversión, y en la que los participantes serán rociados con polvos de colores a lo largo de todo el recorrido. 

Leer más...

Más luces y una «enramà» propia, novedades de la iluminación navideña

Este año, habrá 209 motivos alquilados más 29 de la nueva “enramà”, que irán, 18 a la calle Santa  Nicolau y 11 en Sant Llorenç. 

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid