Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

Divisat en Senegal un voltor “alcoià”

voltor alcoia en el senegal
El fet que la majoria dels voltors que neixen a la colònia del Parc Natural de la Serra de Mariola, hagen estat marcats i anellats, permet saber a grans trets quina és la seua diàspora particular que mamprenen. 

Leer más...

La Tourist Info de Alcoi renueva la Q de Calidad Turística

El Ayuntamiento de Alcoi sigue apostando por la calidad en el turismo y ha renovado la Q de Calidad en la auditoría externa que ha tenido lugar en la Tourist Info alcoyana.

Leer más...

Comencen les obres al solar del Partidor

Ja s’han iniciat els treballs a la zona del solar central del Partidor, on al llarg dels propers dos mesos s’executaran dos projectes diferents: d’una banda, la reurbanització de l’espai central del barri  i la Placeta les Eres.

Leer más...

El monument a Cervantes recupera el seu estat original

L’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant el Museu Arqueològic Camil Visedo, ha recol·locat les lletres de bronze del monument a l’escriptor Miguel de Cervantes del passeig homònim, després que foren robades al desembre de 2013. 

Leer más...

Cedides 10 peces dentàries de rinoceront per a Isurus

fossils de rinoceront
L’Ajuntament d’Alcoi ha formalitzat la cessió, per part del Museu Arqueològic Camil Visedo d’Alcoi, de deu peces dentàries fòssils de rinoceront a l’Associació Paleontològica Alcoiana Isurus, 

Leer más...

Alcoi impulsa l’activitat de 47 projectes empresarials al 2014

La convocatòria de subvencions Alcoi INMpuls 2014 ha concedit ajudes a 47 projectes empresarials per un import total de 54.000 €. 

Leer más...

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid