Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

Preparen la marxa hivernal pel “Camí del peix”

CAMI DEL PEIX ALCOI
L'Associació Cultural Hispania Romana ha preparat a la Vila Joiosa i a Alcoi, amb els museus d'ambdues ciutats, el traçat de la marxa que membres de l'Associació faran per l'històric Camí del Peix. 

Leer más...

Convenio entre la Asociación de San Jorge y la UA para actualizar el Archivo Histórico

Tres estudiantes de Historia ordenan, catalogan y digitalizan documentos durante el periodo de prácticas en el Casal de Sant Jordi 
La Asociación de San Jorge ha puesto en marcha la actualización de su Archivo Histórico, retomando el proceso iniciado por el historiador Àngel Beneito.

Leer más...

Implantació del 4G a Banyeres de Mariola

Els operadors de telefonia mòbil estan fent els ajustos necessaris sobre la banda de freqüències de 800 MHz, comercialment denominada com 4G, perquè pròximament estiga operativa a Banyeres de Mariola. 

Leer más...

El Carnestoltes d'Alcoi serà el 13 de febrer

Alcoi està organitzant una nova edició del Carnestoltes que tindrà lloc el 13 de febrer a partir de les 19.30 hores i recorrerà els principals carrers del centre de la ciutat.

Leer más...

El Consell reconeix el Museu de l’Espardenya de Banyeres de Mariola

MUSEU DE L'ESPARDENYA BANYERES
La vicepresidenta Mònica Oltra ha informat en roda de premsa que el Consell de la Generalitat Valenciana ha reconegut oficialment el Museu de l'Espardenya de Banyeres de Mariola com a Museu de la Comunitat Valenciana.

Leer más...

Cinema en valencià per als Cicles d’Infantil i Primària

El cicle de “Cinema Valencià a l’Escola” dins de la Campanya de Promoció del Valencià ha ofert aquest curs 5 pel·lícules al centres educatius per als cicles d’infantil (4-5 anys) i primària.

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid