Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

Conselleria i Ajuntament volen impulsar el teatre valencià amb “la Mostra d’Alcoi”

MOSTRA TEATRE ALCOI
El secretari autonòmic de cultura, Albert Girona ha mostrat a l’alcalde i el regidor de cultura l’interés del nou executiu per a  impulsar el teatre valencià després d’anys d’oblit. 

Leer más...

Vicent Argudo serà l’autor del Ban Reial

El Ban Reial d’aquest any vindrà de la mà del periodista  Vicent Argudo, tal i com ha comunicat el regidor de Festes, Raül Llopis.

Leer más...

Projecte educatiu amb finalitat social a Banyeres

PROJECTE EDUCATIU BANYERES
L’Ajuntament de Banyeres de Mariola, l’IES Professor Manuel Broseta i el Col·legi Fundació Ribera participen en la segona edició de la Fira Aèria. Es tracta d’un projecte educatiu –amb finalitat social– mitjançant la utilització de vehicles aeris no tripulats (drons). 

Leer más...

Lectura Tirant 2015

La Coordinadora pel Valencià (Escola Valenciana) ha convocat un any més la VII edició de la Lectura del Tirant, per commemorar la publicació de la novel·la més universal dels valencians, el proper 20 de novembre. Enguany, el centre que acollirà la lectura serà el Col·legi Públic Sant Vicent.

Leer más...

El MAF se adapta a las personas invidentes

MAF ADAPTA PERSONES INVIDENTS
El Museu Alcoià de la Festa se prepara para conseguir la plena accesibilidad para personas invidentes o con problemas de movilidad. La Organización Nacional de Ciegos Españoles (ONCE) ha impartido recientemente un curso para que el personal del museo y los guías profesionales ofrezcan la mejor atención a las personas ciegas.

Leer más...

La Degollà, Tomasines i Colegio Oficial de Agentes Comerciales acompanyaran als Reis Mags

Els tres Reis Mags tornaran a visitar aquest any la ciutat d’Alcoi en la CXXXI Cavalcada. Ses Majestat contaran amb  l’ajuda de tres entitats alcoianes que ajudaran per a què tot funcione perfectament, i els regals i paquets dels alcoians arriben puntualment a cada destinatari.  

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid