Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor renova la seua web

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor d’Alcoi s’ha renovat per complet, dins un programa d’homogeneïtzació dels diferents portals web de les OMIC de tot el territori autonòmic. 

Leer más...

Subvención para las bandas alcoyanas

 La Diputación de Alicante ha subvencionado dentro de la XIX Campaña de “Música als pobles” a las 4 bandas alcoyanas por un importe global de 7.000 €.

Leer más...

El castell de Banyeres comptarà amb un pavelló de recepció

El projecte presentat per l'Ajuntament de Banyeres de Mariola de la instal·lació d'un pavelló amb lavabos i recepció al recinte del castell, ha estat aprovat per la Direcció General de Cultura de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Leer más...

Roto el acuerdo del pabellón de La Salle con el Ayuntamiento

Desde 2010 el colegio La Salle  ha intentado negociar con el Ayuntamiento un acuerdo que no implique pérdidas para el centro año tras año. 

Leer más...

Donen a la biblioteca una col.lecció de Literatura Popular Valenciana

Juan Antonio Carbonell Miró, un alcoià que des de fa anys resideix a Vigo, ha fet donació a la Biblioteca Municipal Central d’Alcoi d’una col·lecció de 8 títols publicats entre 1915 i 1919, la majoria pertanyent a la sèrie El cuento del Dumenche, un setmanari literari il·lustrat que s’editava a la ciutat de València.

Leer más...

S'aprova que els Moros i Cristians d’Alcoi siguin Patrimoni de la Humanitat

El passat 23 de setembre la comissió de Cultura del Congrés dels Diputats va aprovar l'engegada el procés per sol·licitar que les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi puguin ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, en l'apartat Immaterial. 

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid