Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

L’Ajuntament edita una Guia de Visita de la Sarga

L’Ajuntament d’Alcoi, a través del seu Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó, té al seu càrrec la custòdia i la promoció del coneixement de les pintures rupestres de la Sarga, situades al terme municipal d’Alcoi. 

Leer más...

Es consolida el projecte d’horts socials ecològics

El Butlletí Oficial de la Província d’Alacant (BOPA) ha publicat  les bases per a optar a l’adjudicació d’horts socials ecològics municipals a Alcoi, ja que enguany s’ofertaran 16 noves parcel·les: 9 a Zona Nord i 7 a Batoi.

Leer más...

Rehabilitada la façana del Taller de la Estació de Banyeres

REHABILITACIO EDIFICI EMBLEMATIC BANYERES DE MARIOLA
L'Ajuntament de Banyeres de Mariola està rehabilitant la façana del Taller de l'Estació, un emblema arquitectònic de la indústria paperera de principis del segle XX, que amb l’actualitat està molt deteriorat. L'objectiu passa per detenir la degradació a l'espera que el Consistori puga finalitzar la recuperació de l’edifici.

Leer más...

L’accés a la Font Roja torna a restringir-se en Setmana Santa

Enguany es tornarà a implantar un sistema de regulació o limitació de trànsit de vehicles particulars al Santuari de la Font Roja i a l'àrea recreativa dels paellers de Sant Antoni durant les festes de Setmana Santa. 

Leer más...

"Escola per a joves" sobre audiovisual al CCJ

L’Ajuntament d’Alcoi a través de la Regidoria de Joventut ha organitzat per a aquesta ‘setmana de primavera’ una escola per a joves nascuts entre 1998 i 2003, centrada en el món audiovisual i que tindrà lloc en el nou CCJ, Centre Cervantes Jove. 

Leer más...

Torna la campanya de cinema en valencià per a escolars

Des del passat dilluns s’ha iniciat la campanya escolar de Cinema en Valencià 2015, que enguany està adreçada només als alumnes de Primària d’Alcoi. 

Leer más...

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid