Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

Mejoras en la distribución de aparcamientos en Al Azraq

MILLORES PLAZA AL AZRAQ
La Concejalía de Obras y Servicios ha llevado adelante una serie de actuaciones en la Plaza Al Azaq para mejorar la distribución de los aparcamientos y facilitar el tránsito de los peatones. 

Leer más...

Sols 229 festers de Banyeres sol.liciten disparar en el actes d’arcabusseria

Finalitzat el termini de sol·licitud per a poder disparar en els actes d’arcabusseria de les festes de Moros i Cristians 2018, tant sols 229 festers han complit amb aquest tràmit, aspecte que constituix encara una xifra molt baixa en comparació amb el nombre total de festers que enguany se situa en 2.299, és a dir, el 9,96 % .

Leer más...

Es prorroga l’acolliment de l’exposició “Cuidar, guarir, morir. La malaltia llegida en els ossos”

L'exposició temporal que va ser inaugurada el passat 18 de desembre en el Museu Arqueològic d'Alcoi, perllonga la seua estada en aquest museu fins al pròxim 25 d'abril gràcies a l'acolliment que ha tingut entre el públic i a l'augment de la demanda per part dels diversos centres educatius.

Leer más...

Alcoi ja forma part de la xarxa de Centres de Turisme (CdT)

Alcoi ja forma part de la xarxa de Centres de Turisme (CdT), després que la passada setmana haja tingut lloc a les instal·lacions de la Tourist Info un curs de formació en hospitalitat turística. 

Leer más...

La Mostra de Teatre Escolar d’Alcoi creix en centres, obres i espais escènics

MOSTRA DE TEATRE INFANTIL
Després de l’èxit de la Mostra de Teatre Escolar en la seua primera edició que va tindre lloc l’any passat, aquest any es tornarà a repetir. Les arts escèniques dels escolars alcoians tornaran a tindre una Mostra pròpia, i en ella, es posaran en escena un total de 18 obres de teatre de 15 centres educatius. 

Leer más...

Se consolidan las ayudas para afrontar los costes de la vivienda en Alcoy

Se ha aprobado la convocatoria 2018 de las ayudas económicas para familias en situación de precariedad económica, una iniciativa puesta en marcha para coadyuvar a los pagos de las cargas, obligaciones, servicios y suministros básicos de la vivienda. 

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid