Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

Enguany torna la Llegenda de Sant Jordi a Banyeres de Mariola

L'Associació de la Llegenda de Banyeres de Mariola organitza cada tres anys l'espectacle músic teatral de “La llegenda de Sant Jordi, el Drac i la Princesa” al Parc de Villa Rosario de Banyeres de Mariola. Enguany torna a ser “Any del Drac” i es representarà de nou, els dies 10 i 11 de juliol de 2015 a les 22:00 hores.

Leer más...

Curs de fertilització en l’agricultura ecològica

La Regidoria de Medi Ambient d’Alcoi ha convocat una nova oferta formativa adreçada als usuaris dels 33 horts socials ecològics que hi ha en marxa, i també a professionals de l’agricultura de les nostres comarques. Es tracta del Curs de Fertilització en l’Agricultura Ecològica.

Leer más...

Alcoi consolida el cicle “10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni”

10 excursions al voltant d'alcoi
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, per tercer any consecutiu, convoca el cicle ‘10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic’, que organitzen el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) i el Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó. 

Leer más...

XX Jornada de Sociolingüística organitzada per la UPV Campus d’Alcoi

La Universitat Politècnica de València, Campus d’Alcoi, organitza la XX edició de la Jornada Sociolingüística que enguany tindrà lloc el dies 27 i 28 de març, tenint com a temàtica “Comunicació i política lingüística”.

Leer más...

Bones perspectives per al turisme de congressos

La celebració de congressos, jornades i viatges d'incentius en Alcoi segueix a bon ritme tal i com demostren les xifres una vegada tancat l'exercici del 2014. 

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid