Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

Benigànim guanya el 16é Campionat de Raspall de la Mancomunitat

CAMPIONAT RASPALL
El passat cap de setmana se celebrava al trinquet de Benigànim les finals del 16é Campionat de Primavera-Estiu de Raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Leer más...

El govern d’Albaida anticipa la rebaixa dels impostos al 2020

El govern municipal de l’Ajuntament d’Albaida ha avaluat els efectes de les mesures anunciades per la Comissió Delegada del Govern per a Assumptes Econòmics. Entre aquestes mesures s’hi troba la possibilitat d’allargar el període d’amortització dels préstecs i que rebaixen la càrrega anual sobre el pressupost.

Leer más...

Ontinyent reb subvenció pel programa d’inserció “Itinerari Viu”

SUBVENCIO ONTINYENT
L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de prop de 134.000 euros cofinançats per la Unió Europea (a través del Fons Social Europeu) i la Conselleria de Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana per a la posada en marxa de la tercera edició del seu programa “Itinerari Viu”. 

Leer más...

Tasques de manteniment i millora del Camp de Futbol Municipal d’Agullent

El regidor d’Esports, David Albert i l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, acompanyats per Vicent Roig i Carlos Cabanes, president i tresorer del Club de Futbol d’Agullent han fet una visita de treball al camp de futbol municipal per tal de prioritzar i organitzar les tasques de manteniment i millora que necessita aquesta instal·lació. 

Leer más...

L’Espai Jove d’Ontinyent programa 13 activitats per al mes de juliol

L’Espai Jove d’Ontinyent passarà d’obrir els divendres i dissabtes de vesprada a fer-ho cada dia de dilluns a dissabte de juliol en horari de 18:00 a 21:00 hores. Així ho ha anunciat el regidor de Joventut, Jordi Vallés, qui també donava detalls de la nova programació juvenil que inclou fins a 13 activitats diferents durant aquest mes de juliol i que conclourà amb una gran festa de comiat.

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid