Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

167.000 euros en millora de paviment viari a Bocairent

bocairent
L’Ajuntament de Bocairent acaba d’invertir 167.805,76 euros asfaltant diversos carrers del nucli urbà per tal de millorar les prestacions de la circulació i de la seguretat viària per a vianants i per a vehicles. 

Leer más...

IV Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez en Albiada

La Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” interpretarà els 4 pasdobles seleccionats pel jurat el dia 15 de setembre de 2019 a les 12 hores al Cinema Odeon en el LLIURAMENT DE PREMIS  del IV Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez. 

Leer más...

Celtas Cortos encapçala l’oferta cultural de tardor a Ontinyent

cultura ontinyent
Un espectacle multidisciplinar basat en la novel·la “1984” de Georges Orwell amb el grup musical Celtas Cortos i altres tres grups artístics encapçalarà l’oferta cultural de tardor al Teatre Echegaray i la Sala Gomis d’Ontinyent. 

Leer más...

El programa de rutes turístiques d’Ontinyent esgota les places

El programa de rutes turístiques guiades posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent ha esgotat  la pràctica totalitat de les places oferides per a les diverses activitats programades per als mesos d’estiu. 

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid