Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

Ontinyent estrena “pumptrack” en la zona verda de Benarrai

AREA PUMBTRACK ONTINYENT
L’Ajuntament d’Ontinyent ha creat un “pumptrack” (circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins) dins una ampliació realitzada en 4.100 m2 de la zona verda de Benarrai. El “pumptrack”, que ocupa 1.220 m2, s’ha obert a l’ús públic el mes de març i el passat dissabte 24 hi va haver una exhibició BMX a càrrec dels clubs “Ralph’s Bikes d’Ontinyent” i BMX Alcoi.

Leer más...

Albaida tanca 2017 amb el millor resultat pressupostari des de 2003

L’Alcalde d’Albaida, Josep Albert, ha presentat a la Comissió d’Hisenda la liquidació dels pressupostos de l’exercici 2017 amb uns resultats que generen unes expectatives molt positives per a l’Ajuntament d’Albaida en els propers anys.

Leer más...

Más programación en Teatro Avenida de Bocairent

El Circo Gran Fele fue el encargado de abrir el pasado 24 de marzo, la nueva programación regular del Teatro Avenida de Bocairent impulsada por el Área de Cultura. De esta forma, a partir de ahora Bocairent contará con un espectáculo mensual gracias a la suma de esfuerzos entre administraciones a raíz de la adhesión del Ayuntamiento al Circuito cultural valenciano que completará las propuestas patrocinadas por la Diputación de Valencia a través del SARC que venían haciéndose hasta ahora.

Leer más...

La Mancomunitat acorda col.laborar amb el CEFIRE en matèria d’Igualtat

El vicepresident i responsable de l’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat, Jaime Peris, junt amb la tècnica Loreto Belda, s’han reunit amb Toni Pérez Sabater, director del CEFIRE de Xàtiva, Imma Grimaltos i Teresa Vendrell per acordar vies de col·laboració 

Leer más...

El MITA a celebra el seu 20 aniversari amb una festa

FESTA DEL MITA ANIVERSARI
El Museu Internacional de Titelles d’Albaida ha celebrat el passat dissabte 24 de març una festa que ha servit de cloenda als actes del 20 aniversari com a museu. La celebració que va tindre lloc al Cinema Odeón de la localitat va presentar al públic a ‘MITA’, la mascota del museu escollida per votació popular, així com la presentació del curtmetratge ‘Tina en Albaida i el “mizteri” del campanar’. 

Leer más...

La família Galiana dóna una col.lecció de més de 300 elements etnogràfics

Fins a 300 elements de la vida corrent de finals del SXIX i principis del XX, ja fora d’ús del pas del temps, formen part de “l’Etnoteca El Secà” que l’ontinyentí Francisco Galiana Gisbert ha donat a la seua ciutat. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, inaugurava el passat dijous al museu MAOVA una exposició de gran part dels elements donats. 

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid