Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

II Cursa de la Dona d’Ontinyent

CURSA DE LA DONA ONTINYENT
Ontinyent acollirà el pròxim 3 de març la seua II Cursa de la Dona, que tractarà de superar l’èxit de la primera edició, a la qual es va comptar amb 1.400 participants.  Aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament i l’equip “Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé” amb la col·laboració de l’Obra Social “La Caixa”, tornarà a ser solidaria, i si l’any passat va recaptar fons per a l’associació ANIMA, enguany els diners que es recapten aniran a l’Associació per a la defensa i integració del malalt mental (ADIEM).

Leer más...

La Vall d’Albaida dóna inici a les rutes “Entre Comarques”

La Vall d’Albaida dona el tret d’eixida al programa “Entre Comarques”. En aquesta edició, el programa oferirà un total de 61 rutes turístiques, de les quals 16 seran a la Vall d’Albaida i la resta tindran lloc a la Safor, la Costera, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta i la Ribera Baixa.

Leer más...

Albaida commemora el 50 aniversari de la mort de Segrelles

CONMEMORACIO MORT SEGRELLES
El 3 de març de 1969, quan l’Apol·lo IX començava el seu viatge amb el mòdul lunar a bord, a Segrelles se li escapava l’últim alè de vida. El seu somni quedava incomplet, faltaven encara quatre mesos perquè l’home arribara a la lluna. Mai sabria com eren els paisatges espacials que, durant molt de temps, ell havia imaginat a les seues pintures. 
Aquest 2019 a Albaida, Segrelles estarà més viu que mai. 

Leer más...

Bocairent completa els programes autonòmics de rehabilitació de vivendes

Un total de catorze famílies de Bocairent van veure completada les ajudes autonòmiques dels plans Renhata de cuines i banys, i d’accessibilitat i Renove de finestres 2018 amb una aportació municipal per un import global de 5.307,43 euros. D’aquesta forma, el consistori va afegir un 15% a l’aportació de la Conselleria d’Habitatge destinada a set reformes interiors de cases particulars mentre que en el cas de l’envolupant tèrmica i acústica impulsat per l’IVACE el percentatge ascendia al 30% donant-se uns altres set casos.

Leer más...

Millores en tres camins de la Serra d’Agullent

La Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals, depenent de la Conselleria de Medi Ambient, ha anunciat que té previst actuar en diversos camins i pistes forestals de la zona de la Serra d’Agullent.  

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid