Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

IV Marcha cicloturista “Dones Bicibles” en Bocairent

MARXA DONES BOCAIRENT
El pasado sábado 15 de septiembre se disputó en Bocairent la cuarta edición de la Marcha Cicloturista Dones Bicibles. La prueba se presentaba difícil y complicada porque además de la dificultad del recorrido, más de 100 km y un desnivel positivo acumulado de 1700 metros, hubo que contar con la presencia de la lluvia y unas temperaturas muy bajas. Todo un reto según comentaban las ciclistas a primera hora de la mañana.

Leer más...

Llum verda al projecte de millora de l’Ecoparc d’Ontinyent

L'Ajuntament d'Ontinyent ha donat la llicència d'obres perquè el Consorci de Residus V5 (COR) puga dur a terme la millora i condicionament de l'Ecoparc de la ciutat. D’esta manera, i amb esta intervenció pressupostada en 200.000 euros, el COR executa una de les clàusules que el Govern municipal va incloure quan va signar el conveni, que té una durada de 20 anys, pel qual cedia la gestió i explotació de l'Ecoparc a aquest organisme i on constava que devia tornar-lo en millores condicions. 

Leer más...

Recuperació ambiental del paratge natural de “El Salido” en l’Olleria

PARATGE OLLERIA
El projecte d’adequació i recuperació ambiental de “El Salido” és ja una realitat. Es tracta d’un important projecte per a l’Olleria que a més de la regeneració de la zona preveu també la construcció d’un Centre d’educació ambiental, i que està previst que estiga en funcionament a principis de 2019.

Leer más...

Albaida es suma a la campanya “No és No”

Des de la regidoria de la Dona i la Junta Central de Moros i Cristians (JUCEF) s’han realitzat actes de sensibilització contra la violència de gènere
L’Ajuntament d’Albaida junt a les institucions locals de la JUCEF i el Centre de la Dona d’Albaida s’ha sumat a la campanya “No és No” amb l’objectiu de passar unes festes lliures de sexismes.  Les accions que s’han dut a terme han consistit en la creació de polseres, cartells i pancartes amb el lema de la campanya.

Leer más...

Noves propostes experiencials per a captar turisme

El departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida està procedint a realitzar diverses accions amb l’objectiu de potenciar sinergies entre el turisme d’interior i el turisme de costa. 

Leer más...

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid