Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Agres inicia les rutes guiades a la Cava Gran

cava gran agres rutes guiades
L'Ajuntament de la Vila d'Agres, amb el Patrocini de la Diputació d'Alacant, ha iniciat les Rutes o visites guiades amb transport inclòs a la Cava Gran, monument de referència a la Serra de Mariola, que ha sigut recentment rehabilitat per la Diputació.

Leer más...

Proposta de l’adequació del carrer Major de Cocentaina

El Col·lectiu 03820-Compromís ha mantingut un encontre amb veïns i comerciants del Carrer Major i dels carrers adjacents per conéixer de primerà mà la seua opinió al voltant de la proposta de la formació per als pressupostos municipals de 2017: l’adequació dels carrers de la Vila.

Leer más...

Ajuntaments del Comtat critiquen l’abandonament per part del Sabadell

Els alcaldes dels Ajuntaments de Penàguila, Benasau, Alcoleja i Benilloba han posat el crit en el cel la darrera setmana després de la progressiva retirada que el Banc de Sabadell està realitzant en aquestes localitats. 

Leer más...

Muro ja ha votat els seus pressupostos participatius

A través de la primera edició dels pressupostos participatius l'Ajuntament de Muro adequarà instal·lacions culturals i esportives. 

Leer más...

Descubrimiento de un bivalvo del Triasico en Cocentaina

ejemplar hallado del triásico en cocentaina
Durante el pasado mes de mayo de 2016 la Asociación Isurus realizó una salida geológica a los alrededores de Cocentaina, en esta salida unos miembros de Isurus encontraron un bivalvo muy bien conservado del Periodo Triásico, siendo raro encontrar estas piezas en esta zona, 

Leer más...

3000 persones participen a la Ruta de Contacontes

La ruta de contacontes organitzada per Escola Valenciana i la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, en nou pobles, durant l'estiu i la tardor, va acabar amb l'última edició a Cocentaina. 

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid