Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Agres posa en marxa una nova edició de l’agresMUSIC

La localitat d’Agres prepara una nova edición de l’agresMUSIC. Es tracta de desenvolupar un concurs musical d’estil musical lliure. L’objectiu és el d’incentivar la recerca de nous talents musicals i promoure l’ús de la nostra llengua.

Leer más...

Els alumnes de l'IES Serra Mariola de Muro guanyen la final provincial de la "Lliga Debat"

L'IES Serra Mariola de Muro ha guanyat la final provincial de la «Lliga Debat» en la que participaven 18 equips de secundària i batxillerat 2015 inscrits a la Universitat d’Alacant. 

Leer más...

La aceituna del Comtat goza de una calidad inigualable

recogida aceituna comtat
LA UNIÓ de Llauradors se congratula de las óptimas condiciones que ha obtenido la cosecha de aceituna, que ha acabado hace escasos días. “Se puede diferenciar el comportamiento de la cosecha según la zona productora”, según explica Gonzalo Cots, secretario comarcal de El Comtat, comarca predominantemente olivarera.

Leer más...

La Sede Universitaria de Cocentaina inaugura dos exposiciones producidas por la UA

Dos exposiciones de producción propia de la UA llegan a la Sede Universitaria Cocentaina, 'Llapis, paper i bombes' y 'Nosaltres, 30 anys d'Estatut d'Autonomia'.

Leer más...

Preocupación ante la posibilidad de que se instale una planta de compostaje en Penàguila

El diputado Jaume Pascual ha requerido a la Diputación información ante la alarma creada sobre la posibilidad de que se instale en Penàguila una planta de compostaje o tratamiento de fangos de depuradoras. De este modo Pascual ha trasladado la preocupación de los ciudadanos de esta comarca de la Montaña.

Leer más...

Les Jornades Gastronòmiques Fira Tots Sants celebren els seus deu anys activitat

Les Jornades Gastronòmiques Fira de Tots Sants compleixen 10 anys amb un augment del volum de negoci que ha anat dels 1.500 € del primer any, als 47.200 obtinguts en l'última edició. 

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid