Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

La Fira de Tots Sants fa un balanç altament positiu de l’edició de 2014

A pesar de les previsions realitzades per l'organització de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, l'afluència de visitants ha sigut tal durant el cap de setmana que ja des de primera hora del matí del dissabte 1 de novembre, tots els càlculs han quedat desbordats.

Leer más...

Ayudas a ayuntamientos para asegurar la prestación de servicios

La Junta de Gobierno de la Diputación de Alicante ha aprobado la concesión de subvenciones por un total de 240.900 euros destinados a 77 ayuntamientos de la provincia 

Leer más...

Se inician las obras de restauración de la Cava Gran de Agres

COMENCEN LES OBRES DE LA CAVA GRAN
La Diputación de Alicante ha adjudicado las obras de restauración y musealización de la Cava Gran de Agres a la empresa alcoyana Proyectos y Subcontratas S.L por un importe de 244.000 euros. 
Los trabajos han comenzado el miércoles 12 de noviembre el plazo de ejecución es de 7 meses. 

Leer más...

Joves amb Compromís per Muro convoquen un concurs de graffiti

Des de Joves amb Compromís per Muro i Compromís per Muro, respectivament, han presentat “El Mural de la Esperança”. Una jornada de participació lliure i oberta que es desenvoluparà el proper dissabte 29 de novembre de 2014, des de les 10,00h, al carrer Duquessa d’Almodovar amb diferents activitats.

Leer más...

Vint-i-cinc expositors participaran en la I Fireta de Santa Cecília d’Alfafara

Alfafara celebrarà el proper diumenge 23 de novembre la I Fireta de Santa Cecília. Vint-i-cinc expositors s'instal·laran entre la Mateta i el carrer dedicat a la patrona dels músics per a oferir una gran varietat de productes, com alimentació, llibres o joguets, entre altres.

Leer más...

L’Ateneu es prepara per celebrar Santa Cecilia

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina organitza un calendari d’allò més complet per fer celebrar la festivitat de Santa Cecilia durant tot el mes de novembre.

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid