Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Audiovisuals per a les escoles de la comarca 

La Coordinadora pel Valencià/ Escola Valenciana de l'Alcoià i el Comtat ha presentat la nova col·lecció d'audiovisuals per a l'escola. Es tracta de quatre gravacions, editades en DVD, enregistrades en diversos pobles de les nostres comarques que han acollit algun dels actes de l'entitat. 

Leer más...

Cocentaina llança un nou taller d’ocupació per a 10 persones

L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha anunciat la creació i posada en marxa d'un nou Taller d'Ocupació 'Cocentaina Actua'. Es tracta d'un programa què combinarà la formació dels participants i la feina pràctica dins de l'àmbit de l'atenció sociosanitària a persones en el domicili. 

Leer más...

Cocentaina rebrà del Consell 134.000 euros per a fer inversions en el municipi

cocentaina rebra diners per a inversions
L'Ajuntament de Cocentaina veurà incrementat en 134.000 euros el seu pressupost disponible per al municipi l'any 2017. Aquesta injecció de recursos ha estat possible després de l'adhesió del municipi a l'anomenat Fons Autonòmic de Cooperació Municipal, una mesura llançada pel Govern de la Generalitat Valenciana.

Leer más...

Les Esclaves d’Alcoi descobreixen Beniarrés

El passat dimecres dia 7 de desembre, els alumnes de 2n ESO de la Fundació Educativa ACI - Col·legi "Sagrada Família" d’Alcoi visitaren la població de Beniarrés. 

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid