Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Tres anys del taller d’Art Especial a Muro

Tres anys del taller  d’Art Especial a Muro
A l’any 2016 es va iniciar a Muro el taller d’art especial per a persones amb diversitat funcional de totes les edats. Aquests tallers creatius adaptats, tenen com a objectiu impulsar a les persones a través de l’art, la cultura, la participació i la integració.

Leer más...

Tallers d’orientació laboral per a persones en risc d’exclusió

La regidoria de Benestar Social de Cocentaina posa en marxa una nova acció formativa, en aquesta ocasió es tracta de tallers d’orientació laboral dirigits al col·lectiu de persones en risc d’exclusió social. L’objectiu d’aquestos és millorar la situació laboral d’aquestes persones eliminant les problemàtiques de discriminació que obstaculitzen el seu accés efectiu al mercat de treball. 

Leer más...

Futura ley de protección, bienestar y tenencia de animales

nueva lei tenencia de animales
El Pleno del Consell ha autorizado la firma de un convenio que establece un marco de colaboración en materia de bienestar animal, entre la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural y la Federación Valenciana de Municipios y Provincias.

Leer más...

Èxit de participació al I Concurs de Curts de Cocentaina

La regidora de Participació Ciutadana, Mireia Estepa, compartia les bases del concurs amb tots els centres educatius del poble perquè ho feren arribar als xiquets i xiquetes, públic a qui anava dirigit el concurs. 

Leer más...

La Mancomunitat aprova els pressupostos de 2019

presupostos mancomunitat
El Plenari de la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat va aprovar el passat 21 de novembre els pressupostos per a 2019, amb un total de 744.771,85 euros. 
Dins aquest pressupost, la partida més destacada és la dedicada al manteniment i gestió del refugi d’animals, el qual es troba en les últimes fases del procés de construcció. 

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid