Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

La Torre de Almudaina celebra sus diez años de apertura al público

TORRE ALMUDAINA
La Torre almohade de Almudaina ha cumplido diez años desde su apertura al público. Desde que abrió sus puertas en agosto de 2009, más de 18.000 personas han visitado este complejo de época islámica gestionado por la Fundación MARQ. 

Leer más...

En marxa les XI Jornades Formatives d’Ensenyants de l’Alcoià i el Comtat

Nova edició de les Jornades Formatives Encontre d'Ensenyants 2019, un curs per als docents de tota la comarca, que enguany arriba a l'XI edició. Seran divendres 27 (vesprada) i dissabte 28 (matí) de setembre, a la Casa de la Joventut de Cocentaina (davant de la biblioteca).

Leer más...

La Mancomunitat presenta el programa de ‘Senderisme entre muntanyes’ 2019

ENTRE MUNTANYES
La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, juntament amb l’entitat organitzadora, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, han presentat la programació de les rutes de ‘Senderisme entre muntanyes’.  Les rutes, guiades i gratuïtes, es duran a terme durant els mesos de setembre a desembre, i recorreran els principals paratges de les tres comarques cada cap de setmana. 

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid