Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

El Bosco té la necessitat de construir un nou centre unificat

UNIFICACIÓ BOSCO COCENTAINA
Davant les declaracions que s'han anat fent durant aquestes últimes setmanes sobre la ubicació de les noves instal·lacions del CEIP San Joan Bosco, de Cocentaina, el Consell Escolar del centre s’ha reunit amb els regidors i regidores dels diferents partits polítics representats en el consistori contestà per a compartir els motius i arguments que han fet que la decisió de la comunitat educativa de construir un nou centre als mateixos terrenys on es troba actualment el Bosco II siga ferma.

Leer más...

La Diputació repara la carretera entre Planes i Beniarrés

El temporal de pluges ocorregut fa dos anys va provocar importants danys en la infraestructura viària de la comarca del Comtat i mentre la majoria de les incidències es van solucionar, quedaven pendents algunes de les actuacions.

Leer más...

Alfafara convoca ayudas para proyectos de desarrollo económico, comercio y empleo

El Ayuntamiento de Alfafara convoca por primera vez   ayudas dirigidas a impulsar la actividad económica en el municipio. 

Leer más...

Mejora de zonas verdes en varios municipios de El Comtat

La Diputación de Alicante colaborará con varios ayuntamientos en la creación y mantenimiento de distintos espacios verdes municipales, para lo que aportará ayudas que ascienden a 500.000 euros. 

Leer más...

Celler la Muntanya recupera la varietat de raïm “Verdilet de Muro”

catedra celler muntanya
El Celler la Muntanya, en el marc de la càtedra Celler la Muntanya, Territori i Patrimoni Vegetal de la Universitat Miguel Hernández (UMH), ha aconseguit recuperar la varietat de raïm més primerenc d'Europa. 

Leer más...

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid