Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

ESiR (Entre Soques i Rebrotins) guanyadors de la 3a edició del agresMUSIQ 2014

La final del concurs de música en valencià agresMUSIQ 2014, organitzat per l'Ajuntament d'Agres en col·laboració amb els Festers de Sant Miquel, ha tingut lloc el passat dissabte 20 de setembre, en la plaça de l'Assut d'Agres, amb una gran acollida per part del públic.

Leer más...

Muro prepara la X edició de la Fira Gastronòmica

Muro celebrarà la X edició de Fira Comercial del Sector Agroalimentari i Gastronòmic els pròxims dies 3, 4 i 5 d'octubre de 2014 i com en les edicions passades, es concentra a la plaça del Matzem.

Leer más...

La renovació de l'enllumenat de Cocentaina permet estalviar 50.000 euros

L’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria d’Obres i Serveis, ha aprovat al l’últim Plenari Municipal una nova inversió emmarcada dins del Pacte d'Alcaldes per l'Energia Sostenible, més conegut com PAES. Es tracta de la tercera fase d'un projecte de millora en les instal·lacions elèctriques del poble que es va iniciar el 2013. 

Leer más...

Millores en la Font de Baix a Millena

L'accés a l'àrea esportiva recreativa de la Font de Baix de Millena presentarà un nou aspecte després que es duguin a terme les obres d'urbanització des del casc urbà fins el camí que dóna accés a aquest lloc. 

Leer más...

59.000 € para cursos de inglés a jóvenes

La Comisión de Bienestar Social, Juventud e Igualdad ha concedido subvenciones a 24 ayuntamientos de la provincia de Alicante para impartir cursos de inglés a jóvenes, por un importe de  59.000 euros.

Leer más...

Ruta literària i cultural per Cocentaina

Cocentaina presenta una ruta literària i cultural basada en la novel·la La llegenda del corsari, de Francesc Gisbert, ambientada en la Cocentaina del segle XVI, on convivien moriscos i cristians. 

Leer más...

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid