Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

La Unió Musical de Muro guanya la categoria Superior del certamen italià Flicorno d’Oro

PREMI UNIO MUSICAL MURO
Es tracta de l'única banda valenciana que ha acudit al prestigiós concurs internacional celebrat a Riva de Garda, on han participat quasi 40 bandes

La Unió Musical de Muro ha guanyat el primer premi a la categoria Superior del prestigiós certamen italià Flicorno d'Oro, celebrat el passat cap de setmana a Riva de Garda. Es tracta de la única banda valenciana que ha acudit a la 20a edició del prestigiós concurs de bandes on cada any acudeixen participants de tot arreu del món.

Leer más...

Al.legacions a l’arranjament escolar que afecta al Real Blanc

Dilluns a migdia es reunia al saló de plens el Consell Escolar Municipal per tal de donar suport a les al·legacions del CEIP Real Blanc contra l’arranjament escolar previst per al curs 2018/2019, determinat per la Direcció General de Política Educativa que encapçala Jaume Fullana.

Leer más...

Cocentaina sol.licita subvenció per a la contractació de 13 joves

L'Ajuntament de Cocentaina ha sol·licitat la subvenció convocada en el Programa Avalem Joves Plus per a l'engegada de dos nous programes dins del pla d'ocupació juvenil, en el marc del Sistema de Garantia Juvenil. 

Leer más...

XIV edición del Concurso Alhambra

El Concurso Internacional de Guitarra Alhambra goza de prestigio mundial gracias a la importancia de sus premios, la calidad de los concursantes y la posterior promoción de los finalistas.

Leer más...

Nova edició de la Volta a la Mariola

VOLTA A LA MARIOLA 2018
L’Associació Serra Mariola promou els recursos turístics dels municipis del Parc Natural de la Serra Mariola amb, entre altres activitats, aquest programa de visites guiades gratuïtes amb reserva prèvia.

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid