Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Escrits presentats a les institucions per a salvar Benillup del Barranc

SOLSIDA BARRANC BENILLUP
En els documents presentat es fa un resum exhaustiu de la problemàtica que afecta a Benillup. La població està cada vegada més a prop del Barranc de Caraita a causa dels episodis de pluges que s’han produït en els últims anys. 

Leer más...

Mireia Estepa membre del Consell de l’Aigua de la Demarcació

El passat dilluns 13 de febrer va tindre lloc a València, l’Assemblea d’usuaris de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer on es van escollir als representants del Consell, Mireia Estepa, alcaldesa de Cocentaina, va ser votada amb altres 8 candidats més per a representar als usuaris.

Leer más...

Modificació de les instal.lacions del Camp de la Via de Cocentaina

MODIFICACIONS DE LES INTALACIONS DEL CAMP DE LA VIA DE COCENTAINA
Ja han començat al Poliesportiu Municipal de Cocentaina les obres per a la reforma integral de les instal·lacions de l'anomenat Camp de la Via, projecte es va aprovar en el Plenari Municipal el passat mes d'agost, després de més de 6 anys de negociacions i de reivindicacions per part de diferents col·lectius d'esportistes locals.

Leer más...

Torneig Fira Tots Sants de Cocentaina

El passat divendres 10 de febrer va tindre lloc en la delegació d’Alcoi de la FFCV, un més que merescut reconeixement a D. Francisco Peidro Reig. 

Leer más...

Col.lectiu-Compromís proposa un pla de modernització per als polígons de Cocentaina

El Col·lectiu-Compromís aposta per modernitzar els polígons industrials de Cocentaina. I en aquest sentit, des de la formació han presentat una iniciativa al ple municipal per millorar les àrees empresarials del municipi. 

Leer más...

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid