Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

“Serra Mariola” dedica el programa de visites guiades al senderisme

“La volta a la Mariola”, el programa de visites guiades impulsat per l’associació Serra Mariola, ha tornat el diumenge, 26 d’octubre, amb una segona edició dedicada al senderisme. 

Leer más...

Más de 106.000 euros en obras urbanas e hidráulicas del Comtat

La Diputación de Alicante destinará un total de 106.257  euros a diferentes planes y obras de carácter urbano e hídrico que se realizarán en los municipios de Benilloba, Beniarrés y Millena. 

Leer más...

Èxit de l'Aplec conmemoratiu pel territori a la Torre de les Maçanes

EXIT EOLICS COMTAT
El passar cap de setmana la Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat (www.zona14.org) i la colla ecologista El Rentonar (facebook.com/rentonar) han celebrat en la Torre de les Maçanes un Aplec per comnemorar els seus 10è i 20è aniversaris respectivament. 

Leer más...

Cocentaina convoca noves subvencions per la recuperació i millora de cobertes

La Regidoria d'Hisenda de l’Ajuntament de Cocentaina ha convocat un any més subvencions per a la recuperació i millora de les cobertes del nucli antic, els barris de conservació i barris exteriors, inclosos en el PGOU, a les quals podran accedir els edificis compresos dins d’aquestes àrees i que, després de comprovar-ho, presenten un major nivell de deteriorament i per tant una més urgent necessitat d'intervenció.

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid