Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

3ª Edición del “Jazz amb la Manco”

JAZZ AMB LA MANCO
Por tercer año consecutivo la Mancomunitat continua con el ciclo de conciertos de jazz en época estival en varios de los municipios de nuestras comarcas, proyecto que se consolida como uno de los que también desde el ámbito de la Cultura está desarrollando la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat y que no sólo potencia el intercambio cultural entre nuestros pueblos sino que también dinamiza la actividad económica de los mismos con esta oferta de ocio que puede resultar atractiva para no sólo nuestras comarcas sino también para las vecinas.

Leer más...

AFA Muro rep una subvenció de “La Caixa”

El passat 11 de juny va tindre lloc al Centre de Dia Benicadell  la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació La Caixa i l’Associació per portar a terme el projecte «Programa de Rehabilitació Integral amb noves tecnologies per a persones amb demència lleu».

Leer más...

Nova edició de l’Estiu Jove a Cocentaina

Per a enguany, vos hem preparat una nova edició del curs de Monitor de Menjador Escolar que farem l’última setmana de juliol (del dilluns 27 al divendres 31 i de 9 a 14 h). El preu de la inscripció és de 30 €. Torna també el Cinema d’Estiu als dimecres del mes de juliol (com sempre a les 22 h i amb entrada gratuïta) on tindrem les últimes estrenes de la temporada i pel·lícules per a tots els públics.

Leer más...

Ecotravadell de Millena, el mejor aceite de la Comunidad Valenciana

Ecotravadell, de “Almàssera de Millena” (Alicante) ha sido elegido como el Mejor Aceite de Oliva Virgen Extra Ecológico en el IX Concurso “Ciudad de Utiel” celebrado el pasado mes de mayo.

Leer más...

Cocentaina genera 700.000 € en la rehabilitació de façanes i cobertes

REHABILITACIO FACANES COCENTAINA
L'Ajuntament de Cocentaina ha generat en aquestes dos últimes legislatures més de 700.000 euros de negoci en la rehabilitació de façanes i cobertes, tota aquesta inversió a segut realitzada al centre històric i barris de conservació i exteriors (Fraga, Alcúdia, Poble Nou de Sant Rafel i Algars). 

Leer más...

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid