Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Cocentaina exige más implicación de Diputación para la promoción de la Feria

cocentaina exigeix més implicacio a la diputacio
El concejal de Promoción Económica, Turismo y Fira de Cocentaina, Vicent Sandoval, ha expresado su total apoyo a las declaraciones realizadas por el Secretario general provincial del PSPV-PSOE, David Cerdán, en las que exige a las instituciones una clara apuesta y un apoyo decidido para impulsar el turismo de interior. 

Leer más...

La primera edició del SENT-ME COCENTAINA reunirà un centenar de músics

SENT-ME significa escoltar, però també experimentar. Amb aquest doble significat en la seua essència, naix la primera edició d’aquesta Trobada de professors, músics, estudiants, pedagogs i artistes que ha alçat una enorme expectació en el panorama musical.

Leer más...

Equip de voluntariat per la prevenció d’incendis

Els Ajuntaments d'Agres i Alfafara, junt al Centre Excursionista Les Caves, han organitzat i coordinat un equip de voluntariat per a la prevenció d'incendis forestals als termes municipals d'aquests dos pobles, envoltats d'una gran massa forestal en l'entorn de la Serra Mariola i la Valleta d'Agres.

Leer más...

Excavacions al Cabeçó de Mariola

Al llarg d’un mes un equip d’arqueòlegs està portant a terme una nova excavació al jaciment iber-romà del Cabeçó de Mariola, al terme municipal d’Alfafara, 

Leer más...

L’associació Serra Mariola incorpora sis nous socis

nous socis asociacio serra mariola
L’associació Serra Mariola acaba d’incorporar els seus primers socis privats que complementen a partir d’ara la presència dels set ajuntaments de l’àrea protegida (Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina i Muro). 

Leer más...

A concurs la restauració de la Cava d'Agres

La Diputació d'Alacant ha aprovat la licitació de les obres de restauració de la Cava Arquejada d'Agres.

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid