Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Torna l’AgresMUSIQ

L’objectiu de l’Agres MUSIQ és incentivar la recerca de nous talents musicals i incentivar l’ús de la nostra llengua, el VALENCIÀ. El concurs està obert a la participació de grups i solistes de tots els estils musicals, i les obres que es presenten han de ser seran originals o arranjaments originals propis.

Leer más...

Muro acollirà les XIX Trobades d’Escoles en Valencià

Muro serà la població que acollirà enguany la celebració de la XXIX edició de la Trobada comarcal de l’Alcoià-Comtat que durà com a lema “ Un país d’escoles”. En concret, la festa pel valencià arribarà el 16 d'abril.

Leer más...

La Diputación convertirá las carreteras en rutas de prioridad cicloturística

CARRETERAS DE ALICANTE PRIORIDAD CLICLOTURISTA
La Diputación acelerará al máximo la puesta en marcha del plan de señalización de la red viaria provincial para aumentar la seguridad de los ciclistas con el fin de evitar accidentes como el ocurrido la pasada semana en el que resultaron heridos seis corredores del equipo holandés Giant. 

Leer más...

El Ultraduatlón MAC ya ha abierto inscripciones

El Ultraduatlón MAC ya ha abierto inscripciones a través de la Federación de Triatlón de la Comunidad Valenciana en http://www.triatlocv.org.

Leer más...

La unificació del Bosco començarà el segon semestre de 2017

En paraules de l'alcaldessa, Mireia Estepa Olcina, "suposa un moment històric per a la vila". Mireia Estepa explica que "estem molt satisfets en veure com la lluita de tants anys pels equips educatius del col·legi, per les famílies i per l'Ajuntament de Cocentaina es farà realitat i repercutirà en la vida dels xiquets i xiquetes escolaritzats en aquest centre, en les seues famílies i en els docents que podran desenvolupar la seua tasca de la millor manera possible”. 

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid