Banner
Banner
Banner
Banner

OPINIÓN

Artículos y pensamientos de nuestras mejores plumas.

EDITORIAL 

EDITORIAL Nº 342

Se cumplen 40 años desde las primeras elecciones tras la muerte de Franco. Se trata de uno de los pilares de la Transición y uno de los hechos fundacionales de la democracia española.

Leer más...

EDITORIAL 

EDITORIAL Nº 341

Ha arribat el bon temps, i la prova està en la gran quantitat d'esdeveniments que es celebren a l'aire lliure a les nostres comarques, amb els quals s'espera rebre l'arribada de visitants que dinamitcen l'economia de les nostres poblacions.

Leer más...

EDITORIAL 

EDITORIAL 340

El curs lectiu està tocant a la seva fi, per això els centres escolars, instituts i universitats preparen ja els seus plans d'estudi per al proper any. 
Per aquesta raó la segona quinzena de maig comarcal.net dedica una gran nombre de pàgines a mostrar l'àmplia oferta educativa que proposen els centres de les nostres comarques, i és que l'educació és un dels factors que més influeix en l'avanç i progrés de persones i societats. 

Leer más...

Cómprame un cuadro, tío! 

PACO BARRACHINA +1940-2017

Las tribus colorín estamos muy tristes, Los paisajes suspiran antiguos rituales al contraluz de un ocaso y las bellas imágenes de doncellas románticas, con la mirada en el atrás de los motivos, entre rosas cadmias, amarillas margaritas, canastas rebosantes de nostalgia y bucólicas posturas, cautivan la mirada entre una explosión de iridiscentes matices. 

Leer más...

Página 1 de 2

  |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid